Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Tuesday, June 28, 2016

KOLEKSI GAMBAR | DALAMAN ROTI YANG COMEL


KOLEKSI GAMBAR | DALAMAN ROTI YANG COMEL | Kali ni ena rasa nak post je gambar makanan yang comel-comel sebab tengah bermalasan untuk mengupdate post. Mood raya mungkin. Boleh pula gittew. Okay, tadi skodeng punya skondeng terjumpa gambar-gambar macam menarik untuk ena share kan di sini iaitu dalam roti ada gambar yang comel-comel.

Roti ini dibuat oleh seorang tukang masak yang berasal daripada Jepun iaitu Konel Bread (Mengikut nama Instagramnya). Semua design-design tu diilhamkan daripada lukisan anak-anaknya dan juga kehidupan alam semula jadi disekelilingnya. Memang cantik dan hebat la si pembuat roti ni. Setiap slice tu membuatkan kita berselera nak makan. Kat Malaysia ada jual tak? 



DALAMAN ROTI YANG COMEL

So, jom tengok kesemua gambar ni. Ena ambil sedikit sahaja. Kalau nak tengok video atau gambar yang lebih lagi, boleh usya Instagram rasminya di SINI.











Photo daripada Konel Bread


Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | DALAMAN ROTI YANG COMEL
4/ 5
Oleh

2 Comments

Tulis Comments
avatar
28.6.16

comel2 nyer..sayang nak makan

Reply
avatar
29.6.16

Alahaii comelnye...mcm tuan blog ni jugak..hikss

Reply