KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | AMANINA AHMAD

by - Wednesday, June 29, 2016


KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | AMANINA AHMAD | Alhamdulillah, ini merupakan kad raya kedua daripada rakan-rakan blogger ena. Kali ni ena dapat kad raya daripada kak Amanina Ahmad atau ena panggil Kak Nina. Ena suka tengok kad rayanya, comel dan sweet warnanya. Ena tengok blog kak Nina ni pun kemas je. Mesti orangnya suka benda yang comel-comel, simple dan kemas.


Terima kasih banyak-banyak kak Nina sebab sudi bagi kat raya kepada ena. Terharu sangat ada kawan-kawan yang ingat nak bagi kad raya pada ena. Ena tahun ni tak buat kad raya sebab tak ada masa nak buat. Kepala otak ni banyak memikir benda lain sampai tak ada mood nak tempah kad raya. InshaAllah tahun depan ena buat dan ena tak akan lupa bagi mereka yang sentiasa ingat nak bagi ena kad raya ni.




JOM FOLLOW KAK AMANINA AHMAD

You May Also Like

4 Comments

  1. comel nya kad raya :)
    tahun ni akak tak dpt le hehe

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak praktik bagi kad raya..rindu pula

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah sampai sblm raya.. harap ena suka :)

    ReplyDelete