Wednesday, June 29, 2016

KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | AMANINA AHMAD


KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | AMANINA AHMAD | Alhamdulillah, ini merupakan kad raya kedua daripada rakan-rakan blogger ena. Kali ni ena dapat kad raya daripada kak Amanina Ahmad atau ena panggil Kak Nina. Ena suka tengok kad rayanya, comel dan sweet warnanya. Ena tengok blog kak Nina ni pun kemas je. Mesti orangnya suka benda yang comel-comel, simple dan kemas.


Terima kasih banyak-banyak kak Nina sebab sudi bagi kat raya kepada ena. Terharu sangat ada kawan-kawan yang ingat nak bagi kad raya pada ena. Ena tahun ni tak buat kad raya sebab tak ada masa nak buat. Kepala otak ni banyak memikir benda lain sampai tak ada mood nak tempah kad raya. InshaAllah tahun depan ena buat dan ena tak akan lupa bagi mereka yang sentiasa ingat nak bagi ena kad raya ni.




JOM FOLLOW KAK AMANINA AHMAD

Share

Other Article

KAD RAYA AIDILFITRI 2016 | AMANINA AHMAD
4/ 5
Oleh

4 Comments

Comments
avatar
29.6.16

Selamat HAri Raya

Reply
avatar
29.6.16

comel nya kad raya :)
tahun ni akak tak dpt le hehe

Reply
avatar
29.6.16

Dah lama tak praktik bagi kad raya..rindu pula

Reply
avatar
30.6.16

alhamdulillah sampai sblm raya.. harap ena suka :)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)