Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Tuesday, June 07, 2016

CONTEST JUBAH LAWA | ZAZA IMAN


CONTEST JUBAH LAWA | ZAZA IMAN | www.zazaiman.com merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman



Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :


HADIAH YANG DITAWARKAN 
1 x Miri Jubah / Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang

PEMENANG
 Pemenang boleh memilih sama ada mahu:
Jubah merah / Baju kurung hitam


P/S: Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan




Perrggghhh! Syok ni! Boleh buat baju raya nanti kalau ada rezeki kat sini. Mudah-mudahannn. Apa lagi, jom you all beramai-ramai untuk join segmen kawan blogger kita yang comel ni. Ena dah join, you all jom la join sekali. Yeahh!


Kalau korang nak join boleh klik SINI .   


CONTEST TAMAT
HARI: 9/ 6/ 2016  ( KHAMIS ) 
MASA: 11.59PM

Lelaki nak join pun boleh. Mana la tahu boleh hadiahkan untuk adik, kakak atau mak.





Share

Other Article

CONTEST JUBAH LAWA | ZAZA IMAN
4/ 5
Oleh

6 Comments

Comments
avatar
7.6.16

Good luck ena :)

Reply
avatar
7.6.16

salam ena..terima kasih join dan support zaza.. semoga bertuah ya :D

Reply
avatar
8.6.16

join jugak....

http://macammacamcite.blogspot.my/2016/06/jom-sertai-contest-jubah-yang-cantik-by.html

Reply
avatar
9.6.16

Gudluck Ena!😊

Reply
avatar
10.6.16

Singgah tnya khabar :) Tuan blog sihat ?

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)