Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, May 15, 2016

KOLEKSI GAMBAR | KEK MACAM BATU DELIMA


KOLEKSI GAMBAR | KEK MACAM BATU DELIMA | Kali ni ena nak hold dulu share pasal ena pergi foodhunting. Entri kali ni ena nak share gambar-gambar makanan yang ena rasa unik dan cantik. So, gambar yang ena nak share hari ni adalah kek macam batu delima. Warna je ada berbeza-beza.  Haaaa, tahu batu delima macam mana? Batu delima macam gambar kat bawah ni.



Kek ini direka oleh chef Olga Noskova yang berasal dari Ufa, Russia. You all boleh tengok kat instagramnya dengan klik kat nama dia tadi. Kat situ macam-macam bentuk kek mirror marble yang chef ni buat. Serius, buat ena teringin sangat nak tahu rasa kek ni bagaimana. Mesti mahal harganya. Hope kat Malaysia ada jual nanti. Ahaks.

Okay, jom tengok gambar kek macam batu delima ni yang ena dapat daripada instagram Chef ni.


KEK MACAM BATU DELIMA













Cantik kannnn??? Okay itu sahaja perkongsian daripada ena, selamat mencuci mata.


Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | KEK MACAM BATU DELIMA
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
15.5.16

Wahh tak macam kek rupa dia. Unik !

Reply
avatar
15.5.16

Cantiknya! Sayang plak nak makan lawa camtu hehe

Reply
avatar
16.5.16

tak sampai hati nak makan..

Reply
avatar
16.5.16

meltingnya tengok kek ni ina.. kalau ada depan mata, tak nak potong.. rasa sayang je nak makan hahahaa

Reply
avatar
20.5.16

Waaaahhh.. Menarik gilerrr.. Rasa nak pegang je kek tu.. Macam jed pun ada kan

Reply