Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, May 28, 2016

KOLEKSI GAMBAR | ALAHAI!! COMELNYA BISKUT NI


KOLEKSI GAMBAR | ALAHAI!! COMELNYA BISKUT NI | Kalau di beri pilihan la kan, you all nak jadi baker atau designer? Bak kata Holly Fox, jadilah dua-dua sebab kalau pandai adunkan dua-dua bidang ini akan membuahkan hasil makanan yang auumm aumm dan lain daripada yang lain. Namun, pastikan sedaplah rasanya. Kalau tak sedap, hampeh jelaa.

Okay, untuk part kali ni ena nak kongsikan gambar biskut yang comel-comel dari hasil Holly Fox ni. You all boleh skodeng Instagram beliau di SINI. Serius sangat cantik tarap max biskut yang direka. Teknik tangkap gambarnya pun cantik. Boleh jadi wallpaper kesemua gambarnya. Hebat! Apapun, jom tengok gambar biskut yang dicipta oleh Holly ni. 


ALAHAI! COMELNYA BISKUT NI














Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | ALAHAI!! COMELNYA BISKUT NI
4/ 5
Oleh

11 Comments

Tulis Comments
avatar
28.5.16

Comel sangat nih, sayang nak makan...

Reply
avatar
28.5.16

Sayang nak makan..hehehe

Reply
avatar
28.5.16

Sayang nak makan kalau mcm ni hahaha

Reply
avatar
28.5.16

alaaa cntik sangattt acanne nak makan biskut comel gini??

Reply
avatar
28.5.16

alahai cute nya! sayang plak nak makan kalau camtu hehe

Reply
avatar
30.5.16

Serius kreatif sungguh...cantikkk

Reply
avatar
30.5.16

kalau macam ni tak sanggup nak makan lah heheh...comel sgt nih

Reply
avatar
1.6.16

cantik semuanyaaa! suka gila yang bentuk gajah tuu, asikrim tu pun comel!

Reply
avatar
1.6.16

Biskut ke apa ni macam toys pon ada

Reply
avatar
1.6.16

comelnyaa haa design biskut ni... nak makan pun sayang :D

Reply
avatar
3.6.16

Memang comel2.. Bila dah comel macam ni sayang pulak nak makan. kiut sangat.

Reply