Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, May 04, 2016

46: WORDLESS WEDNESDAY | NASI GORENG LAMB CHOP

WORDLESS WEDNESDAY | NASI GORENG LAMB CHOP | Entry di mana kita hanya meletakkan gambar atau quotation sahaja dan membiarkan ia dijadikan sebagai jalan cerita atau perkara yang ingin disampaikan oleh empunya blog. Tak perlu taip panjang lebar.



Nasi Goreng Lamb Chop

Honey Dew Ice Blanded, Sour Plum Juice



LOKASI:
William Corner
Kelana Jaya 3-1, Ground Floor Plaza Mayang, 
Jalan SS26/4, Taman Mayang Jaya, Petaling Jaya, Jalan SS 26/4, Taman Mayang Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia


MASA OPERASI:
Isnin-Sabtu ( 6pm - 2am )
Ahad ( 6pm - 12am )





FEEDBACK:
Sedap, puas hati, banyak pula tu. Minta satu pinggan, makan dua orang dah kenyang.
Walaupun tempat makannya tak semegah mana, tapi memang ramai yang amat orang datang.
Pelayannya pun sempoi, cepat dan peramah.
Next time boleh repeat lagi.






Share

Other Article

46: WORDLESS WEDNESDAY | NASI GORENG LAMB CHOP
4/ 5
Oleh

6 Comments

Tulis Comments
avatar
4.5.16

besaunyaaa >,<

Reply
avatar
4.5.16

wwwwuuu sedapnyaaa. inaa belanja itew :P

Reply
avatar
5.5.16

banyaknyeeeee....terliur wehh

Reply
avatar
15.5.16

wahh..penggemar lamb chop mesti suka nasi goreng ni kan..tapi sayang fiza tak makan kambing

Reply