Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, April 27, 2016

BERGAMBAR BERSAMA PARA BLOGGER | SBB2016


BERGAMBAR BERSAMA PARA BLOGGER | SBB2016 | Apa itu SBB? SBB adalah stand for Sepetang Bersama Blogger (SBB) dimana para blogger dari seluruh Malaysia dan juga Negara jiran yang lain, datang berkumpul di satu tempat yang telah ditetapkan. SBB ini dilancarkan oleh team Denaihati bersama-sama dengan para sponsor yang lain. Para sponsornya pun bukan dari calang-calang syarikat, mostly syarikat yang sering kali didengari oleh rakyat Malaysia

Untuk Sepetang Bersama Blogger 2016 (#SBB2016), ena berpeluang untuk join event blogger yang ini. Alhamdulillah, ini merupakan kali kedua ena join event ini. Tahun lepas ena tak dapat nak join sebab masa tu ena tengah pergi holiday di Langkawi. Tahun ni mujurlah SBB ni masih ada, so ena tak mahu lepaskan peluang yang ada untuk berjumpa dengan para blogger yang lain.


Untuk entri kali ni ena tak nak cerita flow event ini tetapi ena excited nak kongsikan kepada you all gambar-gambar yang ena bergambar bersama para blogger yang lain. Jom kita tengok.


Credit Photo: www.bonikacak.com

Credit Photo: www.zazaiman.com

Credit Photo: www.zazaiman.com

SBB2016 ini dilaksanakan di Grand Hall Campbell Hotel yang berdekatan dengan Sogo, Kuala Lumpur. Makanan tengahari disediakan oleh pihak hotel ni juga. Memang sedap nasi minyaknya. Terutama lauk daging hitamnya. Perrrgghhhh mantoopppp!!


Credit Photo: mohdfairiz.com

Credit Photo: www.cinqleafclover.com

Credit photo: powerofmotivationblog.wordpress.com

Credit photo: powerofmotivationblog.wordpress.com

Credit Photo: www.instagram.com/yajiedyahya

Credit Photo: www.instagram.com/yajiedyahya

Credit Photo: kotaklensa.com

Credit Photo: rosniemilindamatyamin.blogspot.my

Event ini berlangsung dari pukul 8.30am sampai 5pm. Tapi ena lepas zohor terpaksa balik sebab nak solat zohor lagi plus ena masa ni tetiba migrain menyerang. Hanya Allah jelah tahu sakitnya bagaimana. Mampu gelak ketawa tersenyum sahaja. Spoil betul mood ena nak bergambar dengan para blogger yang lain. Mampu ambil gambar ni semua dari blogger yang nak bergambar dengan ena je. Ahaks. Thanks you all.




Alhamdulillah,  terima kasih daripada semua pihak sponsor yang membantu menjayakan event ini dengan lebih meriah dan lebih cemerlang. Banyak betul goodies yang ena dapat, semuanya awesome-awesome. Rezeki daripada Allah.

Berikut adalah barisan para sponsor yang awesome!

  1. Multimedia Development Corporation (MDEC) - Penaja Utama
  2. Amna Home
  3. Richworks Academy
  4. Jopana
  5. Oceanlife Marketing (Ephyra)
  6. Zeeta Magis Aura Mawar
  7. Simply Umrah
  8. Aleeya’s Kitchen
  9. Les Copaque Production (Upin & Ipin)
  10. Asia Herbal Biotech Sdn Bhd
  11. Yeos Malaysia
  12. eQurban
  13. Jemaah Bisnis Denaihati
  14. Hadid Travel & Tours (Adi Putra)
  15. Firdaus Azizi Training & Consultancy
  16. AE Consultancy Services
  17. PenMerah Network
  18. Sohaini Cookies
  19. Jus Bob Nanas
  20. CVS Production
  21. Kotak Lensa
  22. Jam Tawaf Denaihati

Share

Other Article

BERGAMBAR BERSAMA PARA BLOGGER | SBB2016
4/ 5
Oleh

12 Comments

Comments
avatar
27.4.16

meriahnya..rugi tak g..kalau tak dpt jumpa ina

Reply
avatar
27.4.16

Wahh seronoknyaa..haritu nak join tapi ada hal lain. ;)

Reply
avatar
27.4.16

wahhhh meriahhnyyaaaa..

Reply
avatar
28.4.16

wow meriahnya ina..

Reply
avatar
28.4.16

bestnyer dpt jumpa ramai2 camni kan..dr alam maya dpt jmpa alam realiti..nsb penah jmpa iena dlu skli..tggiii betul dia tu hihi

Reply
avatar
28.4.16

wah..meriah..bgus wt mcmni..eratkan lagi silatulrahim...good job

Reply
avatar
28.4.16

Wahhh seronok je tgok gambar semua kan ^^ hehe boleh jd knangan

Reply
avatar
29.4.16

tak sempat bgambar lak ritu.. ;p

Reply
avatar
10.5.16

meriah sangat2 kan. hope dpt join lg net time Insyaallah

Reply
avatar
11.5.16

inaa muka agak bermuram durja tahun ni.. kenapakah..

Reply
avatar
15.5.16

Tak dapat pergi this year..sob sob..meriahnya SBB2016.. Si cantik Ena dan si handsome Yazid dengan pakaian warna sedondon. :)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)