Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Tuesday, March 08, 2016

SHAWL SATIN HIGH CLASS | QESYAMIN.MY SCARF


SHAWL SATIN  HIGH CLASS | QESYAMIN.MY SCARF | Siapa kat sini suka pakai shawl?? Dan siapa yang tengah cari shawl jenis kain satin yang berkualiti tinggi serta sedap untuk dipakai?? Haaaa, entri kali ni ena nak share satu jenis shawl satin daripada Qesyamin.My. Dalam koleksi shawl ena, jenis kain ni merupakan kali pertama ena ada.

Dah la tebal, labuh pula tu. Nampak macam licin tapi sebenarnya tak pun. Kalau nak buat gaya macam mana sekalipun mudah dan senang. Nampak kuuurrrrlaaassssss gittew cuma disebabkan kainnya tebal, so agak sedikit panas la juga. Namun, ena tak kisah sangat sebab menutup aurat, lagipun ena ni jenis pakai shawl yang simple simple.


QESYAMIN.MY SCARF

Model tu owner Qesyamin.My

Owner kepada Qesyamin.My merupakan rakan blogger ena yang cantik molek gittew iaitu Syamimi Rosnee. Ena pernah jumpa dan lepak dengan dia sekali di Kuantan ni. Memang cantik sangat orangnya, muka mix! Insecure ittew. Ahals. Oh, lupa nak bagitahu, blogger model ni berasal daripada Terengganu . Baik, peramah dan lemah lembut je orangnya. Tak susah kalau nak berurusan jual beli dengan dia.


Saiz: 190cm x 65cm




TESTIMONI DARIPADA ENA

Berikut adalah gambar-gambar ena pakai tudung shawl satin high class daripada  Qesyamin.My. Ena dah banyak kali pakai cuba tak berkesempatan nak tangkap gambar semuanya. Tapi harap gambar ena yang cun melecun ni dapat buat you all tertarik untuk beli. Ceeewwwaaahhh! Puiii! Diri sendiri nak muntah baca ayat yang direka sendiri. Ahaks.






Memang best kain shawl satin yang ni. Bagi ena, kain satin yang jenis berkualiti tinggi. Nak basuh pun senang, nak gosok pun senang. Sangat berpatutan dengan harga yang diberikan. Sesuai dipakai kalau nak nampak bergaya ketika di parti-parti atau makan malam yang diadakan. Pandai pilih warna, pandai gayakan, mesti hasilnya you all nampak sangat ohhhsemmm!!


DETAILS QESYAMIN.MY SCARF


Kepada mereka yang ingin skodeng lebih lanjut shawl kat sini, you all boleh terjah Facebook atau Instagram officialnya. Nanti ena share link kat bawah ni, hope dapat membantu you all.



FACEBOOK:

INSTAGRAM:



BOLEH COD KE??

Kepada yang ingin COD, boleh sahaja. Tapi mohon boleh baca syarat-syarat dibawah ni terlebih dahulu. Terima kasih dan selamat mencuba men'try' men'test. Uhuks.




Share

Other Article

SHAWL SATIN HIGH CLASS | QESYAMIN.MY SCARF
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
8.3.16

cantik shawl satin sebab shining gitu kan.bagus kalau kain tebal. sesuai untuk event ni :)

Reply
avatar
8.3.16

nak grab 1 nanti.. hehe

Reply
avatar
10.3.16

Betul tu... nampak mahal kainnya

Reply
avatar
12.3.16

Cantiknya awokkkkk

Reply