Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, March 30, 2016

PRODUK MENGHILANGKAN SUNBURN DI TANGAN | MAGIC JELLY


PRODUK MENGHILANGKAN SUNBURN DI TANGAN | MAGIC JELLY | Ada masalah sunburn di kawasan pergelangan tangan? Nak tahu tak produk apa yang bagus untuk rawat kulit sunburn ni? Kalau nak tahu, moh moh, ena nak share satu produk yang bagus untuk masalah yang ena katakan sebelum ni.

Ena pun baru cuba try test. So masih tak ada lagi testimoni daripada ena tapi ramai pengguna yang lain beri feedback yang positif mengenai produk ini. Hopefully memang betul betul berkesan. Produk yang ena kata-katakan adalah Magic Jelly dari keluaran Lovera Malaysia.


MAGIC JELLY, LOVERA MALAYSIA


Magic Jelly adalah Gel Kecantikkan Serbaguna yang diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi yang biasa kita dengar. Antaranya seperti Aloe Vera / Daun Lidah Buaya, Timun, Sengkuang dan Bunga Chamomile. Memang selamat la nak digunakan dan sudah mendapat pengesahan daripada KKM dan status halal daripada JAKIM.

Ena bau jel ni pun memang bersih dan boleh dapat tahu la tiada bahan yang kimia berbahaya yang digunakan. Selain itu, Magic Jelly adalah produk daripada syarikat  Lovera Malaysia yang di manufactured dari GMP Certified Factory





KELEBIHAN MAGIC JELLY

Nama pun gel kecantikkan serbaguna, so bukan sahaja boleh merawat sunburn pada pergelangan tangan malah dapat merawat masalah yang ada pada kulit muka, bahagian tubuh badan yang lain dan juga rambut kita.


Kalau nak tahu lebih lanjut apa kelebihan dan feedback yang you all boleh dapat, moh ler baca sampai habis entri ni.

  1. Membasmi jerawat
  2. Mengurangkan parut jerawat
  3. Mengembalikan kesegaran kulit
  4. Mengawal kandungan minyak di muka
  5. Menguatkan akar rambut
  6. Menyembuhkan kulit kering pada bibir
  7. Mengurangkan masalah kelemumur
  8. Melembutkan rambut yang kasar / tersimpul
  9. Melebatkan bulu mata / kening
  10. Melegakan buasir

Banyak lagi kelebihan yang you all boleh dapat setelah menggunakan Magic Jelly, lebih kurang ada 25 kelebihan yang ada. Untuk kegunaan muka, kalau nak dapatkan kulit muka yang lebih aummm aummm, you all digalakkan untuk pakai LOVERA COMPLETE CLEANSER




Berikut adalah testimoni daripada pengguna yang lain. Banyak betul bagi feedback yang positif, tak larat nak baca. So ena share sedikit sebanyak daripada testimonial yang di share oleh pihak Lovera Malaysia. You all juga boleh baca di Lovera Testimonials







TEMPAT UNTUK DAPATKAN MEGIC JELLY

Kepada you all nak dapatkan produk ini, you all boleh terus berurusan dengan pihak mereka di laman social official Lovera Malaysia yang ena akan share di bawah. Semoga dapat membantu you all untuk berurusan dengan pihak mereka.



WEBSITE:

INSTAGRAM:

FACEBOOK:

NUMBER PHONE:
+6011 32348255 (Order & Hotline)
+6016 6600600 (Nak Jadi Pengedar Sahaja)





Share

Other Article

PRODUK MENGHILANGKAN SUNBURN DI TANGAN | MAGIC JELLY
4/ 5
Oleh

8 Comments

Tulis Comments
avatar
30.3.16

akak sekarang guna memang guna aloe vera gel dari untuk muka dan badan dan kalau untuk muka jadikan base make up..

Reply
avatar
31.3.16

betul ke ni??eh kena try ni..heheh

Reply
avatar
5.4.16

Kalau kandungan yang ada lidah buaya memang bagus

Reply
avatar
5.4.16

wah mcm best je produk ni, natural dan paling win ia serba guna... mcm nk try :-)

Reply
avatar
5.4.16

Wah bagus jugak produk ni ya..

Reply
avatar
6.4.16

Akk dah pakai..memang best magic jelly ini

Reply
avatar
7.4.16

wow...byk jugk kebaikan gel ni yer

Reply