Friday, March 25, 2016

JOM DAFTAR BERAMAI-RAMAI | #SBB2016


JOM DAFTAR BERAMAI-RAMAI | #SBB2016 | Saat yang ena selama ni menanti bakal tiba, setahun sekali je benda ni ada iaitu event atau majlis Sepetang Bersama Blogger (#SBB2016). Untuk tahun ni, merupakan kali kelima majlis ini berjalan dengan lancar dan gemilangnya.


Ena tahun lepas, 2015, tak dapat pergi sebab masa tu tengah pergi holiday dengan family. Tahun 2014, Alhamdulillah ena sempat pergi sampai masuk TV9 lagi tu. First time bercakap depan camera. Fiuuuhhh! Satu pengalaman yang best! Pada tahun ini iaitu #SBB2016, ena dah selamat mendaftar ritu dan dah siap segala benda untuk diri ni. Siap awal-awal senang, kalau ada aral melintang nanti itu tepi punya cerita. Apapun, ena doakan semoga segalanya berjalan dengan lancar nanti. Teringin nak jumpa para blogger daripada seluruh Malaysia. Aaauummmm!

Oleh itu, ena kat sini nak ajak you all untuk join majlis mega ni secara beramai-ramai. You all boleh rujuk poster kat bawah ni. 




Event ni bukan sekadar nak bersuka ria sembang kosong sahaja, tetapi akan ada input yang you all boleh dapat untuk menjadi seorang blogger atau peniaga yang berjaya nanti. Malah, you all juga berpeluang untuk dapat cabutan bertuah pada hari kejadian. Well, hadiahnya bukan calang-calang hadiah. Ena dah pernah pergi dulu, tahu la bukan calang-calang event #SBB2016 ni. Selain itu, kat majlis ni you all boleh mengeratkan hubungan antara rakan-rakan blogger atau internet influencer yang lain, yang mana you all tak pernah jumpa secara depan-depan. Best ooo! 

Berikut adalah para sponsor yang akan berganding bahu dengan team Denaihati demi memeriahkan majlis ini nanti. Ena doakan semuanya berjalan dengan lancar. InshaAllah, amin.



2. Oceanlife2u (Ephyra)
8. eQurban
14. Adi Putra

Kepada yang belum mendaftar tu, you all boleh daftar sekarang di : http://sbb.my


Share

Other Article

JOM DAFTAR BERAMAI-RAMAI | #SBB2016
4/ 5
Oleh

10 Comments

Comments
avatar
25.3.16

bestnya....ada rezeki kite berjumpa lah kat SBB16 nnt..hehehe

Reply
avatar
25.3.16

bestnyee kalau dpt join jgk..leh kenal ina n blogger2 lain

Reply
avatar
25.3.16

Yeayy!! Boleh selpie2 nantiii

Reply
avatar
25.3.16

hoyaitttt!!! Tak sabar nak selpie lagi dengan kak cantik niii

Reply
avatar
25.3.16

jom laaa.. Tak sabar nak jumpa you allzzz

Reply
avatar
25.3.16

jumpa nanti dik cantik tinggi.. yeayyy

Reply
avatar
29.3.16

Macam nak join tapi tak tau gagah ke tidak nak beraktiviti.. Huhu..

Reply
avatar
5.4.16

Wah bestnya dapat kumpul beramai2..

Reply
avatar
10.4.16

Enaaa kite pun dh register . tp xde geng haha . kne pepandai duk nyorok tepi dinding nnt hee

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)