43: WORDLESS WEDNESDAY | CAKE HOKKAIDO DURIAN

by - Wednesday, March 09, 2016

WORDLESS WEDNESDAY | CAKE HOKKAIDO DURIAN | Entry di mana kita hanya meletakkan gambar atau quotation sahaja dan membiarkan ia dijadikan sebagai jalan cerita atau perkara yang ingin disampaikan oleh empunya blog. Tak perlu taip panjang lebar.





FEEDBACK ENA:
Sedap sangat. Struktur keknya pun lembut dan light je. Krim duriannya pun banyak dan rasa durian pada krim tu sangat sedap sampai speechless ena dibuatnya. Rasa tak cukup beli satu set ni. Sedapppp! I love duriannn soo muchhh.

LOKASI: 
Durian Durian KLCC,
 Kuala Lumpur City Center KCE13, 
Concourse Level, Suria KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia


DETAILS:


You May Also Like

5 Comments

  1. akak memang minat durian ... nampak sedap ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba try test la nanti kak.. memanggg dapppp emmmmmm

      Delete
  2. nampak kegebuan kat situ..tapi fiza tak makan durian lak..alahaii..rugi betul kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoooo yekew.... takpe, boleh try yang lain.. tapi kat kedai sini semua menekankan rasa durian.. hikhik

      Delete
  3. tinginnyee,,,akak suka durian crepe dgn hokaido..klu gabung 2 ni..mesti lg best kannn

    ReplyDelete