Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, February 15, 2016

SENTAP DI SEBALIK GAMBAR | MOTIVASI DIRI

SENTAP DI SEBALIK GAMBAR | MOTIVASI DIRI | Asyik post pasal makanan je, kali ni ena nak share pasal gambar gambar yang menarik bagi ena. Hal ini disebabkan gambar gambar yang bakal ena sharekan ni mempunyai message yang tersendiri. Dan yang pasti tersentap juga hati ni melihat gambar tu semua.

Memandangkan kebanyakkan antara kita bakal ber'Monday Blues', termasuklah diri ena ni. So marilah kita lihat gambar-gambar yang ena nak share ni. Ena dapat dari sumber Facebook.












Tiada penerangan daripada ena untuk setiap gambar ni. Segala keterangan terletak pada diri untuk menterjemahkan setiap gambar yang penuh tersirat ni. Setiap orang ada hak untuk berikan pendapat memasing, so selamat mentelaah la gambar ni semua ye. Apapun, ena doakan semoga Allah permudahkan segala urusan kita pada hari ini.



Share

Other Article

SENTAP DI SEBALIK GAMBAR | MOTIVASI DIRI
4/ 5
Oleh

10 Comments

Tulis Comments
avatar
15.2.16

suka gambar last ni hihiii

Reply
avatar
15.2.16

nicesharing... gambar yang beri makna tersirat...

Reply
avatar
15.2.16

seni sinis dalam lukisan

Reply
avatar
15.2.16

Adik, akka terkesima bila teliti setiap gambar2 ni...ada yang akak save dalam pc...sebab ia sangat menarik di hati dan akan share suatu hari nanti...TQ dik...sgt menyedarkan.

Reply
avatar
22.2.16

haha.. semuanya beri cerita dalam gambar

Reply
avatar
25.2.16

Ena suka third last.. Creative thinking hehehe

Reply
avatar
25.2.16

Betul tu... Byk benda yang tersirat

Reply
avatar
25.2.16

Betul tu.. Lukisan yang terbaik ena rasa

Reply
avatar
25.2.16

Kan kak jujuu.. Ena pun save dalam pc.. Bagi semangat pd diri

Reply