Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, February 03, 2016

40: WORDLESS WEDNESDAY | PIRATE COFFEE TANJUNG MALIM

WORDLESS WEDNESDAY | PIRATE COFFEE TANJUNG MALIM | Entry di mana kita hanya meletakkan gambar atau quotation sahaja dan membiarkan ia dijadikan sebagai jalan cerita atau perkara yang ingin disampaikan oleh empunya blog. Tak perlu taip panjang lebar.







ALAMAT: 
Berhadapan kedai BHL Komputer,
Taman Universiti,
35900 Tanjung Malim, Perak

FEEDBACK ENA:
Green Teanya memang mantoopp!





FACEBOOK:

INSTAGRAM:




Share

Other Article

40: WORDLESS WEDNESDAY | PIRATE COFFEE TANJUNG MALIM
4/ 5
Oleh

8 Comments

Tulis Comments
avatar
3.2.16

alahaiii biler ntah nak dapat try nie..

Reply
avatar
3.2.16

Tak sampai2 lg tg malim ni, kena usya lah tempat best2 kt sana leh try mcm ena minum ni...yummmyyyy

Reply
avatar
3.2.16

Nak green tea jugakkk!!!

Reply
avatar
3.2.16

Macam2 jenis air ade sekrg

Reply
avatar
3.2.16

Nampak sedap.
Pelbagai jenama kan minuman gelas besar begini.
Di Temerloh ada juga portnya.

Reply
avatar
4.2.16

Macam sedap aje tempat ni.

Reply
avatar
4.2.16

Akk suka sgt di punya green tea...tp anis coffee... Kopi king punya pon sedap gak... Huhu area dkat umh ni ade kat pirate kopi ni...cuma xpnh try lg hehe

Reply
avatar
5.2.16

Ada jodoh dengan Pirate Coffee, dapatlah merasa barang secawan dua. Heheh.

http://angellovesoldier.blogspot.com/

Reply