40: WORDLESS WEDNESDAY | PIRATE COFFEE TANJUNG MALIM

by - Wednesday, February 03, 2016

WORDLESS WEDNESDAY | PIRATE COFFEE TANJUNG MALIM | Entry di mana kita hanya meletakkan gambar atau quotation sahaja dan membiarkan ia dijadikan sebagai jalan cerita atau perkara yang ingin disampaikan oleh empunya blog. Tak perlu taip panjang lebar.







ALAMAT: 
Berhadapan kedai BHL Komputer,
Taman Universiti,
35900 Tanjung Malim, Perak

FEEDBACK ENA:
Green Teanya memang mantoopp!





FACEBOOK:

INSTAGRAM:




You May Also Like

8 Comments

  1. alahaiii biler ntah nak dapat try nie..

    ReplyDelete
  2. Tak sampai2 lg tg malim ni, kena usya lah tempat best2 kt sana leh try mcm ena minum ni...yummmyyyy

    ReplyDelete
  3. Nak green tea jugakkk!!!

    ReplyDelete
  4. Macam2 jenis air ade sekrg

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap.
    Pelbagai jenama kan minuman gelas besar begini.
    Di Temerloh ada juga portnya.

    ReplyDelete
  6. Akk suka sgt di punya green tea...tp anis coffee... Kopi king punya pon sedap gak... Huhu area dkat umh ni ade kat pirate kopi ni...cuma xpnh try lg hehe

    ReplyDelete
  7. Ada jodoh dengan Pirate Coffee, dapatlah merasa barang secawan dua. Heheh.

    http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete