Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, January 09, 2016

KOLEKSI GAMBAR | GUBAHAN MAKANAN MENJADI KARTUN DISNEY


KOLEKSI GAMBAR | GUBAHAN MAKANAN MENJADI KARTUN | Dah lama ena tak share koleksi gambar seni makanan yang ena ambil daripada Mr.Google dan juga BoredPanda. Kali ni ena nak share satu seni makanan daripada pelbagai sumber dan digubah menjadi watak-watak Disney seperti Pluto, Marie dan pelbagai lagi lah.

Gubahan makanan ini di reka oleh Erin Jang. Dia menggunakan bahan-bahan makanan seperti roti hotdog, timun, cotton candy dan sayur-sayuran. Comel pula ena tengok gubahan yang dilakukan Erin ni. Kepada mereka yang tengah stress tu, jom tengok gambar-gambar yang ena nak share kat bawah ni.



GUBAHAN MAKANAN MENJADI KARTUN DISNEY


1) Arlo ( The Good Dinosaur) 



2) Pluto ( Mickey Mouse Club House)



3) Marie ( Aristocat )



4) Pascal ( The Megamind)



5) Flounder ( The Little Mermaid)



6) Olaf ( Frozen)





Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | GUBAHAN MAKANAN MENJADI KARTUN DISNEY
4/ 5
Oleh

3 Comments

Tulis Comments
avatar
10.1.16

No.3 si Marie.. Aristocat.. bekukan.. framekan.. cute.. hahha.. ^_^

Reply
avatar
10.1.16

Seronoknya tengok! Akak paling suka si Olaf! :)

Reply
avatar
27.1.16

wahh kreatif betul..semua comel²

Reply