Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, January 16, 2016

GIVEAWAY NEW YEAR 2016


GIVEAWAY NEW YEAR 2016 | Ini merupakan Giveaway (GA) atau Segmen yang pertama ena join pada tahun 2016 ini. Tengah tak ada idea nak update blog apa, better ena join GA yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger. So, kali ini ena join GA daripada blogger Izza Sakura

Di sini ena nak ajak you all untuk join beramai-ramai GA New Year 2016 by Izza Sakura ni. Mudah je syarat-syaratnya. Ena pun dah join. Apa lagi, cecepatlah join ye sementara masa masih belum tamat. 


HADIAH:
Topup RM5x2 PEMENANG
Topup RM5x1 PEMENANG
Buku Nota x2
Vector
Cash RM10x1
Cash RM10x3
Nano Lightener Cream
Cash RM10x2


TEMPOH:
9/1/2016 - 31/3/2016


SYARAT PENYERTAAN:
Klik Di Sini




Share

Other Article

GIVEAWAY NEW YEAR 2016
4/ 5
Oleh

11 Comments

Tulis Comments
avatar
10.1.16

boleh tahan gak GA dia :D

Reply
avatar
11.1.16

good luck ina...moga ada rezeki ina ;) insyaallah

Reply
avatar
13.1.16

semoga berjaya kak inaa.

saya tag akak kat sini :D http://www.sayidahnapisah.com/2016/01/birthday-segment-bloglist-blogwalking.html

Reply
avatar
14.1.16

all the best ena :)

Reply
avatar
27.1.16

blogwalking here.....keladi ucpkn selamat bersegmn...www.keladionline.com

Reply
avatar
31.1.16

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Reply
avatar
11.2.16

Blogwalking sini dan Goodluck :)

http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/giveaway-new-year-2016.html

Reply