Friday, January 08, 2016

AISKRIM WARNA PINK | MAGNUM PINK POMEGRANATE



AISKRIM WARNA PINK MAGNUM | PINK POMEGRANATE | Ena sekarang tengah busy dengan hal belajar ena, so agak kurang dah pergi foodhunting. Nasib baiklah ada partner foodhunter ena, Yazid. Sekarang ni, ena bagi dia je jadi foodhunting dan sekali gus boleh ena berdiet. Ahaks. Jangan risau pasal komen tentang makanan tersebut. Sejujurnya lidah dia lebih power dan lebih terer daripada ena. Dah la pandai memasak pula tu. So, kalau dia kata sedap, sedaplah juga bagi diri ena.

Okay, kali ni ena nak share satu lagi perisa aiskrim Magnum yang baru, kalau tak silap ena la, iaitu Pink Pomegranate. Aiskrim ni di hunting oleh Yazid. Ena mencari juga kat area Kuantan ni, tapi still lagi tak jumpa. Huaaaa, dah la ena suka warna pink. Geram pula ena tengok aiskrim Magnum warna macam tu. Dulu pun ada juga yang warna pink kalau tak silap ena, tapi perisa lain iaitu Pink Raspberry. 


FEEDBACK UNTUK MAGNUM PINK POMEGRANATE


Rasa bahagian dalamnya sedap, sebab ada rasa manis untuk vanila (Warna Putih Susu) dan rasa masam berry (Warna Jalur Pink). Tapi bukan rasa strawberry la. Seimbanglah rasanya. Luaran yang keras tu pun sedap cuma tak ada kenikmatan rasa cokolat sangat la. Maybe sebab faktor warna kot. Hehehe.

Ena dengan Yazid memang suka dengan aiskrim keluaran Magnum ni. So, tak menyesallah kalau beli banyak even harga Magnum lebih mahal daripada aiskrim yang lain. Nyummm nyummm. Okaylah, kepada you all yang nak cuba try test juga, boleh cuba cari kat kedai stesen minyak Petronas ke, mall-mall yang berdekatan ke. Ena pun tengah mencari. Tak sabar nak rasa dengan mulut ena sendiri.






FACEBOOK:

INSTAGRAM:



Share

Other Article

AISKRIM WARNA PINK | MAGNUM PINK POMEGRANATE
4/ 5
Oleh

5 Comments

Comments
avatar
8.1.16

alaaaa........sedapnyeeeeeeeee

Reply
avatar
9.1.16

Wah.. sedapnya..... teringin pulak nk rasa...

Reply
avatar
10.1.16

Tergodanya tengok. Belum pernah jumpa lagi sebelum ni...

Reply
avatar
27.1.16

bestnya bestnya..nak kena try ni..nak rasa jugak aiskrim magnum pink

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)