38: WORDLESS WEDNESDAY | KECEWA DENGAN TORAN CAFE

by - Wednesday, January 20, 2016



WORDLESS WEDNESDAY | KECEWA DENGAN TORAN CAFE | Entry di mana kita hanya meletakkan gambar atau quotation sahaja dan membiarkan ia dijadikan sebagai jalan cerita atau perkara yang ingin disampaikan oleh empunya blog. Tak perlu taip panjang lebar.



Harga : Kecewa
Kuantiti makanan dan minuman : Kecewa
Rasa makanan dan minuman : So So
Bau kedai: Kecewa sebab bau jamban sampai ke kaunter 




Tak affordable langsung seperti yang dikatakan di logo Toran Coffee. Mohon perbaiki ye. InshaAllah ena doakan semoga terus maju jaya. Keep moving forward and keep learning from mistake. You can do it!


You May Also Like

7 Comments

  1. tgk mcm best.. tp itula yg merasa lbh memahami =)

    ReplyDelete
  2. Kedai baru gak ke Ena?

    ReplyDelete
  3. bau busuk? fuh! memang keluar balik la dari cafe ni..

    ReplyDelete
  4. Alamak...ini memang komen jujur, tak semudah itu nak cakap sebaliknya kan...so pliss tauke alert...sbb menda2 mcm ni lah kami pk byk kali nak mencuba...good review dik...

    ReplyDelete
  5. Pernah pergi sini... tunggu lama untuk buka cafe dan mmg datg untuk review secara percuma. Malangnya di buka lambat. Mmg x pergi dah la. Alasan pekerja x sampai lagi. RasNya boss dorg x jg pekerja la. Ikut suka hati dorg je.

    ReplyDelete
  6. tak seronok kalau semua kategory mengecewakan..harap diperbaiki.

    ReplyDelete