Wednesday, January 20, 2016

38: WORDLESS WEDNESDAY | KECEWA DENGAN TORAN CAFE



WORDLESS WEDNESDAY | KECEWA DENGAN TORAN CAFE | Entry di mana kita hanya meletakkan gambar atau quotation sahaja dan membiarkan ia dijadikan sebagai jalan cerita atau perkara yang ingin disampaikan oleh empunya blog. Tak perlu taip panjang lebar.



Harga : Kecewa
Kuantiti makanan dan minuman : Kecewa
Rasa makanan dan minuman : So So
Bau kedai: Kecewa sebab bau jamban sampai ke kaunter 




Tak affordable langsung seperti yang dikatakan di logo Toran Coffee. Mohon perbaiki ye. InshaAllah ena doakan semoga terus maju jaya. Keep moving forward and keep learning from mistake. You can do it!


Share

Other Article

38: WORDLESS WEDNESDAY | KECEWA DENGAN TORAN CAFE
4/ 5
Oleh

7 Comments

Comments
avatar
20.1.16

bau jamban ? haishhhh

Reply
avatar
20.1.16

tgk mcm best.. tp itula yg merasa lbh memahami =)

Reply
avatar
20.1.16

Kedai baru gak ke Ena?

Reply
avatar
20.1.16

bau busuk? fuh! memang keluar balik la dari cafe ni..

Reply
avatar
20.1.16

Alamak...ini memang komen jujur, tak semudah itu nak cakap sebaliknya kan...so pliss tauke alert...sbb menda2 mcm ni lah kami pk byk kali nak mencuba...good review dik...

Reply
avatar
23.1.16

Pernah pergi sini... tunggu lama untuk buka cafe dan mmg datg untuk review secara percuma. Malangnya di buka lambat. Mmg x pergi dah la. Alasan pekerja x sampai lagi. RasNya boss dorg x jg pekerja la. Ikut suka hati dorg je.

Reply
avatar
27.1.16

tak seronok kalau semua kategory mengecewakan..harap diperbaiki.

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)