Monday, December 28, 2015

PRODUK PENJAGAAN MUKA LELAKI YANG AKTIF | DASHING


PRODUK PENJAGAAN MUKA LELAKI YANG AKTIF | DASHING | Para kaum Adam sekarang bukan macam dulu dah, pakat pakat dah mula mementingkan kulit muka masing-masing. Kadang-kadang penjagaan mereka lebih hebat dari muka perempuan. Tapi yang ena jeles, muka lelaki ni susah nak jumpa yang berjerawat. Kebanyakkan yang ena jumpa muka lelaki jenis yang berminyak sahaja. Termasuklah partner foodhunter ena. Uhuks.

Okay berbalik pada penjagaan rapi kulit muka lelaki yang aktif, kali ini ena nak memperkenalkan produk daripada jenama Dashing. Banyak betul pencuci muka Dashing ni yang direka khas untuk masalah-masalah kulit lelaki yang ada dimuka bumi ni. Terutama kat Malaysia ni, akibat faktor-faktor seperti cuaca, lifestyle dan pemakanan, menyebabkan masalah kulit muka akan timbul.



5 JENIS PRODUK PENJAGAA MUKA LELAKI 

So, di sini ena berpeluang untuk share produk-produk yang mengancam dari keluaran Dashing yang diilhamkan oleh Manchester City Football Club. Jom kita tengok apa produknya.


DASHING ACNE FREE


Dirumus khas dengan Zinc & Clay untuk mengurangkan penumbuhan jerawat di muka yang disebabkan oleh bakteria. Selain itu, dapat membantu meningkatkan kesihatan pada kulit muka.



DASHING ICE FRESH


Pakai yang ni, muka sure rasa berangin. Sesuai untuk menyegarkan kulit muka serta diri sendiri yang telah kepenatan. Selain itu, liang-liang roma turut dapat dikecilkan dan sekali gus struktur kulit muka lebih smart dan mengancam daripada sebelum ni. Elok digunakan lepas melakukan aktiviti lasak.



DASHING OIL CLEAR


Haaa yang ni sesuai dipakai oleh lelaki yang stay kat negara yang beriklim panas. Pencuci yang ni dapat membersihkan kulit muka serta dapat mengawal penghasilan minyak di muka.



DASHING WHITE EXTRA
 

Dirumuskan oleh Tumbuhan Swiss Alpine, yang berfungsi untuk meringankan, melembutkan, mencerahkan dan membaiki pulih kulit muka yang sudah mati.



DASHING WHITENING SCRUB


Yang ini pula, membantu membersihkan kulit muka secara mendalam dan memberi tona kulit yang sekata. Diformulakan dengan Garam Laut untuk keluarkan segala benda yang tersumbat dalam liang roma.



PERADUAN SMS DASHING

Tamat: 31 / 12 / 2015
(Cepat cepat sebelum terlambat!!)




To double your excitement, Dashing is also conducting a nationwide contest and will provide an opportunity for 11 lucky winners to enjoy 6 days 5 nights tour to Manchester, UK for free! The tour will include:


1) 3 days training camp at the City Football Academy

2) Together with the Academy coaches and players the opportunity to reach out to the first 
     team

3) Cruising at Etihad Stadium 

4) VIP tickets to watch the game live (LIVE) between Manchester City FC and Manchester
    United on 19 March 2016.



It's easy to use SMS contest. You just need to buy any product or Elite Dashing and send SMS shortcode for participating in this contest.




Share

Other Article

PRODUK PENJAGAAN MUKA LELAKI YANG AKTIF | DASHING
4/ 5
Oleh

5 Comments

Comments
avatar
28.12.15

superb entry nie dik! well done~

Reply
avatar
29.12.15

Suka dashing...suami akak dulu mmg suka pakai dashing...cantiklah sekarang dashing dah menarik...good review

Reply
avatar
29.12.15

Macam2 jenis ada kan..Best !

Reply
avatar
29.12.15

husband dulu pakai ni gak..

Reply
avatar
30.12.15

bagus banyak pilihan camniboleh pilih ikut kesesuaian jenis kulit. setakat ni husband fiza tak pernah gunakan dashing lagi.

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)