Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, December 30, 2015

MY SECOND DE'XANDRA PERFUME | CHLOE


MY SECOND DE'XANDRA PERFUME | CHLOE | Ena pernah review dulu ni pasal perfume De'Xandra kat sini dan ena rasa ramai yang dah tahu mengenai perfume ni kan. Perfume yang ena sangat suka dan jatuh hati sebab dah la murah, lepas tu tahan lama lak. Sembur kat badan, melekat berjam-jam. Kekadang seharian masih berbau lagi kat baju. Dah macam perfume original yang mahal gedabak yang ada jual kat supermarket tu je.

Sejujurnya, ena sejak dulu lagi suka pakai perfume mahal-mahal. Bila mahal tu, kena berjimat la nak memakainya. Takut habis cepat. Ahaks. Mana la mampu nak beli setiap bulan. 3 bulan sekali je mampu beli. Tapi bila dah jumpa De'Xandra Perfume ni, ena tak payah nak risau dengan kewangan ena sekarang. Boleh berjimat dan tak payah sakit kepala memikirkan duit dah. Hehehe, alhamdulillah.



Ena sekarang ada dua jenis perfume De'Xandra, satu Gucci Flora dan satu lagi Chloe. Dua dua bau perfume ni sangat memikat hati ena. Lepas ni nak beli jenis bauan yang lain pula, boleh tukar setiap hari. Ahaks. FYI, ena merupakan seorang yang sangat mementingkan bau badan ena. Tak suka biarkan badan ni berbau yang busuk-busuk terutama time melakukan aktiviti lasak. So, untuk meningkatkan keyakinan diri dengan bau badan, ena spray je perfume ni. Segar bugar hidung kawww. Ahaks.

Serius ena tak menyesal beli perfume jenama keluaran yang ini. Yang lama punya pun masih tak habis-habis lagi. Dah nak dekat setahun pakai, still ada lagi. Jimat! Oleh itu, bagi mereka yang nak kan perfume yang jenis tahan lama dan harga pun tak melebihi ratusan ringgit, apa lagi carilah De'Xandra Perfume. Mesti dapat memuaskan hati you all. Kalau nak bau sedap, cuba try test bau Chloe, my second and new De'Xandra perfume. Soft jeeee bauannya. Nyumm nyummm.



FYI lagi, ena selalu beli kat seorang sahabat ena ni iaitu kak Norsyahirah Alias yang merupakan salah seorang penjual De'Xandra Perfume yang ena sangat percayai. Selain itu, senang nak menguruskan aktiviti jual beli dengan dia. Baik pula tu orangnya. Kalau tak percaya juga, haaaaaa cuba try test la sendiri beli kat dia ye. 

Bawa ni ena share details untuk you all berusan jual beli dengan kak Norsyahirah ni.







INSTAGRAM

NO.TEL
019 4657293 (aktif kat WhasApp)

FACEBOOK



Share

Other Article

MY SECOND DE'XANDRA PERFUME | CHLOE
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
30.12.15

suka tengok packaging dia..cantik kot. Tapi tak pernah bau lagi. kalau ena dah kali kedua beli mesti kaw kaw bau sedap dia kan :)

Reply
avatar
2.1.16

Macam terberkenan lah pulak ... sis suka pakai wangi masa solat .

Reply
avatar
6.1.16

terimakasih atas informasinya, sangat menarik sekali

Reply
avatar
10.1.16

suka packaging dia, suka tengok orang pakai perfume, hakak pas bersalin x boleh pakai dah :'(

Reply