Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, November 07, 2015

GIVEAWAY OCTOBER 2015 CASH RM500 | EMAS PUTIH


GIVEAWAY OCTOBER 2015 CASH RM500 | EMAS PUTIH | Selamat petang Ahad semua pembaca blog ena. Hari ni ena nak join Giveaway yang dilancarkan oleh seorang blogger yang feymes iaitu kak Emas Putih atau lebih dikenali sebagai kak Uzu. Ena join sebab tengok hadiahnya sangattt menarik, cash tuuu. Money Money, where is money. Yeahhh.

So, dengan ini ena nak ajak you all yang mana ada blog tu untuk join GA ini beramai-ramai serta memeriahkan lagi GA ini sementara masa masih belum tamat lagi. Cepat-cepat sebelum terlambat. Bagi mereka yang teringin nak join, ena ada share link untuk ketahui syarat-syarat yang wajib you all laksanakan.



SYARAT-SYARAT


HADIAH
RM50 Cash x 10 pemenang

TARIKH MULA
29 / 10 / 2015

TARIKH TAMAT

12 / 11 / 2015


Share

Other Article

GIVEAWAY OCTOBER 2015 CASH RM500 | EMAS PUTIH
4/ 5
Oleh

16 Comments

Tulis Comments
avatar
1.11.15

all the best ^_^

Reply
avatar
1.11.15

semoga berjaya ena ...

Reply
avatar
2.11.15

Syoknya...banyak tu duit...doa ena menang fuhhhhhh fuhhhh...all the best dik

Reply
avatar
2.11.15

Good luck.. yanie pun join jugak :)

Reply
avatar
5.11.15

K.Sha join jgk..bru jee...huhu...moga ada luck kita,,,InsyaAllah..

Reply
avatar
5.11.15

good luck
Jemput singgah blog Nurfuzie.com

Reply
avatar
6.11.15

Mimi Singgah Sini..Dari GA Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-2015-cash-rm500-by.html

Semoga Berjaya..

Reply
avatar
8.11.15

Assalammualaikum...

mselim3 datang daripada segmen yang sama.

http://mselim3.blogspot.my/2015/11/giveaway-october-2015-cash-rm500-by.html

pls: visit rakan segmen..

Reply
avatar
9.11.15

Good luck my dear

Reply
avatar
13.11.15

all d bez ena, moga ada rezeki nnti

Reply
avatar
17.11.15

rezeki menang. tahniah ya awak :)

Reply
avatar
17.11.15

tahniah menang! bestnye dapat cash

Reply
avatar
18.11.15

tahniah menang GA ^^

Reply
avatar
26.11.15

tahniah ina menang GA ni :D

Reply