Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, October 09, 2015

KOLEKSI GAMBAR | HOTDOG BERTUKAR MENJADI PRINCESS


KOLEKSI GAMBAR | HOTDOG BERTUKAR MENJADI PRINCESS | Dah lama ena tak share gambar-gambar seni makanan ni. So, hari ni ena nak share gambar kepada you all tentang sebuah hotdog bertukar menjadi princess Disney.

Eh, macam mana tu ye?? Haaaaa, jangan lupa untuk scroll entri ni sampai habis. Ena tak share banyak pun tapi berharap mungkin benda ni boleh beri satu idea kepada ibu bapa di luar sana sebagai salah satu cara untuk menarik anak-anak kecil makan makanan yang sihat dan mengenyangkan.



HOTDOG BERTUKAR MENJADI PRINCESS

Princess Ariel, The Little Mermaid

Princess Rebecca, Pocahontas

Bella, Beauty and The Beast

Princess Rapunzel, Tangled


Semua cerita princess-princess dari Disney ni memang cerita kartun kegemaran ena. Jangan ingat ena dah umur 20an tak tengok kartun ye, ena ni lah hantu cerita kartun ni. Ahaks. Semua cerita kat atas ni ena sudah khatam banyak kali, tapi still tak pernah bosan. Favourite ever.

Itu sahaja perkongsian ena untuk hari ni. Salam Jumaat.


Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | HOTDOG BERTUKAR MENJADI PRINCESS
4/ 5
Oleh

15 Comments

Tulis Comments
avatar
9.10.15

Kreatif org yg buat ni ..

Reply
avatar
9.10.15

hahahaa akak pun dah beranak pinak pun layan jugak kartun kat tv9 hari2.. terpengaruh dengan anak sendiri. Memang kreatif orang yang buat hotdog ni. Ni sayang nak makan pulak hahaha

Reply
avatar
9.10.15

mak aihhh, sayang nak makan.. hehe

Reply
avatar
9.10.15

terus takmau makan sebab kesian dengan princess. nanti princess tak dapat jumpa prince charming diaa.. haha T_T

Reply
avatar
9.10.15

princess rapunzel tu yang tak menahan..rambut tu diperbuat dari apa???

Reply
avatar
9.10.15

Hehehe.. Macam² ..

Reply
avatar
11.10.15

Cantiknya diorang buat. Kalau kita buat jadi macam tu ke tak ntah..

Reply
avatar
11.10.15

ahahaha... don't eat the princesses!!! :D

Reply
avatar
14.10.15

Ainaa... Adakah sanggup nak makan PRINCESS??? Eina yang kecik lagi ni pon tak mampu nak makan taw.. Haha

Reply
avatar
16.10.15

bhahaha ada ada je idea orang2 ni kan.. kretip =D

Reply
avatar
16.10.15

comel nya mermaid sndwsh tu... nnti liza pun nk try lh...

Reply
avatar
16.10.15

comel jadinya..sayang nak makan sosej tu :)

Reply
avatar
17.10.15

Kreatifnya bg anak mkn deco mcm ni...kena rajin ni tiru mcm ni kan ena...tp Qi mujur nak mkn

Reply
avatar
17.10.15

haha comel2 pandai dorang ni bt ala2 princess...

Reply
avatar
18.10.15

Bagus ni kalau nak umpan anak2 kecil makan :)

Reply