Wednesday, October 07, 2015

BURGER BAKAR TERBAIK DI BANTING | ZEERA BURGER


BURGER BAKAR TERBAIK DI BANTING | ZEERA BURGER |  Entri kali ini ena nak share satu tempat makan yang menyediakan burger bakar yang auummm aummm di Banting, Selangor. Nama kedai tersebut adalah Zeera Burger Bakar. Ena sangat recommended kepada you all untuk cuba try test makan burger bakar di sini bagi mereka yang berada di area Banting. Sedap chooooo.

Ena dah makan kat sini sebanyak dua kali. Serius, memang terbaik burger bakar kat sini. Makan separuh pun kenyang dah sebab banyak gila benda-benda yang di letak. Murah pun murah. Boleh la student macam ena nak beli burger ni. Ahaks. Kat sini ada dua jenis burger yang ada iaitu burger daging bakar atau burger daging yang biasa biasa tu. Tapi ena lebih suka burger bakar sebab dagingnya tebal dan lebih sedap.


MENU YANG ENA CUBA DI ZEERA BURGER, BANTING

Bukan setakat burger je ada, hotdog dan meatball pun ada. Ena pernah makan meatballnya cuma meatball kat sini agak kurang menarik rasanya. Mungkin rasa kuah meatballnya tak berapa sesuai atau tidak berapa menarik.

Okay, jom tengok burger bakar yang ena dan partner foodhunter ena pilih.



MENU: Burger Bakar Ayam

KATEGORI: Cheese & Bacon

KELEBIHAN: 
Daging ayam ala ala Zinger KFC, Kubis ungu, cheese melimpah ruah, roti burgernya ditepek dengan Bonito Flake.

KEDAI TERLETAK:
Tepi Petronas Kanchong Darat



DETAILS ZEERA BURGER BAKAR BANTING

Kepada yang ingin ketahui lebih lanjut mengenai burger bakar ini, you all digalakkan untuk terjah ke laman rasmi mereka. Ena ada share gambar details fb, instagram apa semua mengenai kedai ini, so you all boleh rujuk ye.

Selamat mencuba.





Share

Other Article

BURGER BAKAR TERBAIK DI BANTING | ZEERA BURGER
4/ 5
Oleh

16 Comments

Comments
avatar
7.10.15

amboiii menarik nyer dik! terliur pulak!

Reply
avatar
7.10.15

nampak sedapnya burger tu!

Reply
avatar
7.10.15

Waaa.. menarik nyer... tetiba lapor polak memalam nie.. huhuu.. :P

Reply
avatar
7.10.15

gerenti sedap ni..nampak colourful isi burger tu.menarik

Reply
avatar
7.10.15

dulu kat jb banyak orang buka gerai burger bakar tapi sekarang dah malap da...

Reply
avatar
8.10.15

Owh... Kat kanchong.. Ingat kat bandar banting.. Selalu gak g banting sebab kakak ipar dok sana... Nice review ina.

Reply
avatar
8.10.15

ermm sedapnya dah kalau saya duk teganu jauhlah nak gi sana hi3

Reply
avatar
8.10.15

lapo plak nengoknya..

Reply
avatar
8.10.15

lama tak makan burger diknon.. diet ehehe..

Reply
avatar
9.10.15

wahhh kalu turun Banting leh try...

Reply
avatar
9.10.15

woww, boleh tahan harga die erk..

Reply
avatar
18.10.15

Jadi lapar malam2 ni tengok burger :)

Reply
avatar
21.10.15

Heaven betul burger tuuu. Melimpah ruah! Haha

Reply
avatar
27.10.15

Oh kanchong darat kak ju pernah pi dik, kt situ best lah banyak port seafood sedap2...perghhhhhhhh buleh cuba kalau ke sana lagi...sedap ye burger ni dik

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)