PERTAMA KALI RASA AISKRIM WHITE ALMOND | MAGNUM

by - Sunday, September 20, 2015


PERTAMA KALI RASA AISKRIM WHITE ALMOND | MAGNUM |  Ena merupakan seorang penggemar Magnum yang tegar. Dulu selalu beli memandangkan kat kiosk hostel as known as Mahallah ena pun ada jual segala jenis Magnum. Cuma sekarang tengah kawal beli sebab takut dapat diabetes atau obesiti pula nanti. Ahaks.

Baru-baru ni, aiskrim Magnum telah mengeluarkan perisa yang terbaru iaitu White Almond. Aiskrim ini disaluti dengan White Chocolate atau Cokolat Putih dan disulami dengan kacang Almond yang telah dihancurkan. Namun, ena baru sahaja nak cuba try test semalam. Memandangkan kat sini ada jual, terus ena beli satu untuk mengetahui bagaimana rasa White Almond ni.


KOMEN ENA MENGENAI AISKRIM WHITE ALMOND.

Ena suka White Almond ni sebab rasa chocolate putihnya sangat mantap dan aumm aummm. Mungkin akan rasa sedikit muak sebab rasa cokolat putih ni macam susu. Tapi ena suka susu, so tiada masalah bagi ena. Bagi mereka yang tak gemar susu mungkin tak berapa suka kot.

Tapi, masih tak boleh lawan yang perisa Chocolate Almond punya. Chocolate Almond tetap menjadi pilihan yang pertama di hati ena. Ena penggemar Chocolate dan penggemar Coffee. Apapun, jangan lupa mencuba perisa White Almond dari Magnum ni ye.


You May Also Like

8 Comments

  1. kak ana rasa dah ena, sedap lemak merdu gituuu :)

    ReplyDelete
  2. Emi kurang gemar flavor white almond ni sebab bagi emi dia punya white choc tu macam terlalu manis. lagi suka yg perisa lain

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete