LOGO GOOGLE DAH BERTUKAR WAJAH | 2015

by - Wednesday, September 02, 2015



LOGO GOOGLE DAH BERTUKAR WAJAH | 2015 | Hari ni buka laman web Google, eh eh logo Mr.Google dah bertukar wajahlah. Nampak comel berbanding yang lama. Logo kat tab browser pun dah lain. Meriah sedikit warnanya.

Logo ini dipembaharui pada 1 September 2015 tapi ena baru perasan tadi atau mungkin Google Malaysia baru upgrade hari ini. Apapun, baru la tak bosan tengok Mr.Google dah bertukar wajah. Ahaks. Mr.Google la platform yang dapat bantu ena dalam mencari maklumat tapi kadang kala kena berhati-hati juga dengan maklumat yang diberi. So, terima kasih Mr.Google.







You May Also Like

11 Comments

  1. perasan jugak pagi tadi.. tapi rasa macam simple sangat je kan.

    ReplyDelete
  2. Anonymous2.9.15

    wah.. dah tukar wajah baru yer?

    ReplyDelete
  3. aah..dah tukarrrr..mula2 pelikkk juga..hehehe

    ReplyDelete
  4. dah buang serif

    ReplyDelete
  5. Anonymous2.9.15

    tu la baru ja hari ni google update logo baharu...

    ReplyDelete
  6. Hai kak ina..singgah sini

    ReplyDelete
  7. tu lah nampak lain pg td.

    ReplyDelete
  8. yeap perasan jugak. cun gak.comey hehhehe

    ReplyDelete
  9. ringkas je kan. colourful setiap huruf.

    ReplyDelete
  10. semua berwajah baru dan upgrade

    ReplyDelete
  11. heee lagi comel skarang.. bolat2 hurufnya..

    ReplyDelete