Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, September 02, 2015

LOGO GOOGLE DAH BERTUKAR WAJAH | 2015



LOGO GOOGLE DAH BERTUKAR WAJAH | 2015 | Hari ni buka laman web Google, eh eh logo Mr.Google dah bertukar wajahlah. Nampak comel berbanding yang lama. Logo kat tab browser pun dah lain. Meriah sedikit warnanya.

Logo ini dipembaharui pada 1 September 2015 tapi ena baru perasan tadi atau mungkin Google Malaysia baru upgrade hari ini. Apapun, baru la tak bosan tengok Mr.Google dah bertukar wajah. Ahaks. Mr.Google la platform yang dapat bantu ena dalam mencari maklumat tapi kadang kala kena berhati-hati juga dengan maklumat yang diberi. So, terima kasih Mr.Google.







Share

Other Article

LOGO GOOGLE DAH BERTUKAR WAJAH | 2015
4/ 5
Oleh

11 Comments

Tulis Comments
avatar
2.9.15

perasan jugak pagi tadi.. tapi rasa macam simple sangat je kan.

Reply
avatar
2.9.15

wah.. dah tukar wajah baru yer?

Reply
avatar
2.9.15

aah..dah tukarrrr..mula2 pelikkk juga..hehehe

Reply
avatar
2.9.15

dah buang serif

Reply
avatar
2.9.15

tu la baru ja hari ni google update logo baharu...

Reply
avatar
Ana
2.9.15

Hai kak ina..singgah sini

Reply
avatar
2.9.15

tu lah nampak lain pg td.

Reply
avatar
3.9.15

yeap perasan jugak. cun gak.comey hehhehe

Reply
avatar
4.9.15

ringkas je kan. colourful setiap huruf.

Reply
avatar
8.9.15

semua berwajah baru dan upgrade

Reply
avatar
9.9.15

heee lagi comel skarang.. bolat2 hurufnya..

Reply