Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, September 10, 2015

KOLEKSI GAMBAR | BUAH-BUAHAN MENJADI MAKANAN LAIN


KOLEKSI GAMBAR | BUAH-BUAHAN MENJADI MAKANAN LAIN Nampak macam hotdog je kan?? Haaa! Tengok betul-betul pada 'daging' hotdog kat atas, ada kelainan di situ. Itu sebenarnya bukan betul-betul daging hotdog tapi benda tu adalah buah-buahan yang direka bentuk menjadi seakan-akan daging hotdog dan tak silap ena, otu adalah buah tomato. Perghh kreatif sungguh la mereka yang ada kepakaran dalam seni ni. Macam-macam idea.

Ada banyak lagi gambar-gambar yang ena jumpa sebenarnya. So sebagai seorang blogger, ena nak share gambar tersebut bersama dengan anda semua. Jom scroll entri ini sampai habis. 


BUAH-BUAHAN MENJADI MAKANAN LAIN

Pear Drumstick

Kiwi Burger

Orange Rice

Red Pepper Bowl

Potatos Egg

Egg White Coconut

Cupe Cake

Potato Ice Cream






Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | BUAH-BUAHAN MENJADI MAKANAN LAIN
4/ 5
Oleh

12 Comments

Tulis Comments
avatar
10.9.15

terliur la pulak tengok, hehe kreatif sungguh la orang yang reka semua ni =)

Reply
avatar
10.9.15

jom join ga ni..

hadiah rm200 menanti anda!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

Reply
avatar
11.9.15

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Reply
avatar
11.9.15

Wah..betul sekali pandang ..nmpk mcm betul..kreatifnya

Reply
avatar
11.9.15

comel2 semua ^_^

*jemput singgah http://zianaeunos.blogspot.com

Reply
avatar
11.9.15

hehe..macam-macam je..

Reply
avatar
13.9.15

Ini nak menarik minat anak-anak makan buah dan sayur ok ni

Reply
avatar
ana
14.9.15

betul2 kreatif

Reply
avatar
14.9.15

kreatif dorang ni..sekali pandang nampak real punya kan..

Reply
avatar
15.9.15

Kreatif! Super kreatif! Ada idea diorang nak fikirkan begini :)

Reply
avatar
21.9.15

nampak macam bukan buah

Reply