Tuesday, September 15, 2015

EPHYRA BLOGGERS DAY | BERAMAH MESRA DENGAN DUTA EPHYRA


EPHYRA BLOGGERS DAY | BERAMAH MESRA DENGAN DUTA EPHYRA  Pada hari Sabtu yang lepas iaitu pada tarikh 12 / 9 / 2015, ena diberi kesempatan untuk join majlis 'Ephyra Blogger Day' yang diadakan di pejabat urusan Oceanlife Marketing Sdn Bhd, Platinum Walk Danau Kota, Setapak. Majlis ini bertujuan untuk mengembangkan dan mengukuhkan lagi penjenamaan Ephyra dengan kerjasama barisan para blogger, termasuklah diri ena. 

Selain itu, di majlis Ephyra  Blogger Day ini, ena dan rakan blogger yang berpeluang untuk beramah mesra dengan duta Ephyra iaitu Memey Suhaiza dan suaminya, Norman Hakim. Mereka berdua merupakan artis ternama di Malaysia, so ini merupakan peluang yang berharga bagi ena untuk mendekatkan diri dengan mereka sambil mendengar kisah-kisah mereka sejak menjadi pengguna Ephyra.


EPHYRA OCEANLIFE SDN BHD
 


Produk Ephyra ini merupakan minuman kesihatan yang sangat bagus dan telah terbukti keberkesanannya sejak tahun 2012 lagi. Ramai pengguna Ephyra memberi feedback yang positive mengenai produk ini dan malah ada juga mengamalkannya sampai sekarang. Bukan setakat di Malaysia, rakyat dari negara lain seperti Singapura dan Brunei turut menyukai produk ini. Selain itu, produk ini sesuai digunakan oleh setiap lapisan umur, tidak kira lelaki mahupun kaum wanita.


Bersama Duta dan Owner produk Ephyra

Produk Ephyra ini tercipta daripada idea dua adik-beradik iaitu Amiza Amiruddin (Perantara Pemasaran Perniagaan) dan Zafry Idzwan (Teraju Utama Syarikat). Demi meluaskan pemasaran produk, Oceanlife Marketing Sdn Bhd sentiasa optimis dalam bekerjasama dengan para blogger melalui pelbagai cara seperti review, kempen, aktiviti penajaan sehinggalah kepada skim program keusahawanan dan perniagaan.

Hal ini disebabkan penulisan dan pandangan blogger amat penting dalam mengviralkan produk Ephyra kepada masyarakat di luar sana.





FORMULASI MINUMAN KESIHATAN EPHYRA

Minuman kesihatan ini diformulasi melalui teknologi daripada Perancis dan menggabungkan kolagen ikan dengan ramuan semula jadi yang lain seperti Acai Berry, Acacia Gum, Salmon Ovary Peptide, Asthaxanthin, Tomato Powder dan pelbagi lagi. Kalau nak tahu selebihnya, boleh rujuk di website : www.oceanlife2u.com.




Kesemua bahan ini telah terbukti secara klinikal dengan memberi keberkesanan yang sangat memuaskan dengan mengekalkan kejelitaan secara semulajadi. Malahan, minuman kesihatan Ephyra ini sangat bagus bagi ibu yang mengandung dan menyusukan bayi kerana khasiat vitamin dan mineral yang tinggi yang terkandung didalamnya dapat disalurkan kepada bayi melalui penyusuan.





PRODUK TERBARU PENJENAMAAN LABEL EPHYRA


Pada tahun 2015, Oceanlife Marketing Sdn Bhd telah melancarkan tiga lagi produk terbaru iaitu Ephyra Skin Bar, Inteemor (Minuman Khas untuk Wanita) dan M2Flex (Minuman Bertenaga untuk Lelaki).

Jom ena nak story morry ketiga-tiga produk terbaru ni.



1) Ephyra Skin Bar

Ephyra Skin Bar diformulasikan 100% daripada bahan semulajadi dan khas untuk kegunaan muka dan badan. Skin bar ini dapat merawat masalah kulit seperti jerawat, parut jerawat dan jeragat. Selain itu, kebaikan skin bar dapat melembutkan serta menegangkan kulit badan atau muka, dan dapat mengawal kadar keluaran minyak pada kulit muka.




2) Inteemor

Inteemor merupakan minuman premium wanita yang dirumuskan khas untuk kesihatan dalaman dan keintiman seseorang wanita itu. Produk ini diperkayakan dengan pelbagai herba dan kandungan semulajadi yang telah terbukti zaman-berzaman.
 



3) M2Flex

Produk M2Flex pula adalah minuman bertenaga yang direka khas untuk kaum lelaki. Produk ini dapat mengaktifkan sel-sel otak dan otot, malah sangat sesuai diminum sebelum dan selepas melakukan aktiviti gym. Bagi mereka yang mahukan bentuk badan yang ideal, disarankan untuk mengambil M2Flex ini.




HUBUNGI PIHAK EPHYRA



Rangkaian produk Ephyra sesuai digunakan oleh seisi keluarga. Tambahan pula, harganya mampu dimiliki dan berbaloi dengan kesan yang positif yang bakal disaksikan oleh mereka yang mengamalkan produk Ephyra ini. 

Kepada yang ingin memiliki produk Ephyra atau mahu mengetahui lebih lanjut, you all boleh pergi terjah ke:-



WEBSITE:

FACEBOOK:




Share

Other Article

EPHYRA BLOGGERS DAY | BERAMAH MESRA DENGAN DUTA EPHYRA
4/ 5
Oleh

10 Comments

Comments
avatar
16.9.15

sabun dia sgt ok dgn zaza... :)

Reply
avatar
16.9.15

wow bestnyer dapat jumpe norman hakim yang hensem tu...

Reply
avatar
16.9.15

Wahh macam3 produk kecantikan skrang ni...huhu tatau nak try mana satu ~ makin cntik la ina pasni pakai ephyra kan...aumm

Reply
avatar
16.9.15

Event yg seronok dan meriah dgn perkongsian info produk2 Ephyra yg bermanfaat... best... :)

Reply
avatar
17.9.15

wah bestnyaa hehe.

kak ina, saya dah tambah satu gambar dekat post saya yg terbaru tu hehe http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/wordless-wednesday-baajis.html

Reply
avatar
17.9.15

zizie pun skrg guna ephyra skinbar.. first time tukar pencuci muka tau... masuk pulak dengan muka sensitif ni..

Reply
avatar
18.9.15

Akak dapat jemputan ke sini dari adik innanie ariffin, huwaaa sedih sebab clash dengan family day KBBA, kalau tak memang best leh jumpa ena dan lain2...dapat tgk blog ena ni pun cukup puas hati

Reply
avatar
19.9.15

Syiok jumpa duta ephyra dan adik2 blogger yang tak pernah jumpa..

Reply
avatar
21.9.15

ephyra memamng best...

Reply
avatar
23.9.15 This comment has been removed by a blog administrator.

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)