Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, September 02, 2015

37: WORDLESS WEDNESDAY | BURGER HIJAU

WORDLESS WEDNESDAY | BURGER HIJAU | Entry di mana kita hanya meletakkan gambar atau quotation sahaja dan membiarkan ia dijadikan sebagai jalan cerita atau perkara yang ingin disampaikan oleh empunya blog. Tak perlu taip panjang lebar.



LOKASI:
Qalam Burger Tanjong Malim (Sila baca sini)

KEISTIMEWAAN:
Homemade, Roti Burger warna hijau, Daging Burger tebal, Tortilla corn chip (Chachos)

HARGA:
RM5 




Share

Other Article

37: WORDLESS WEDNESDAY | BURGER HIJAU
4/ 5
Oleh

13 Comments

Tulis Comments
avatar
2.9.15

tnjung mlim? blh try nnti

Reply
avatar
2.9.15

huaaaaaaaaaaaaaa hijauuuu~ tatutttt~

Reply
avatar
2.9.15

Akak yang orang perak ni pun tak pernah sampai tanjung malim..heheh...kalau la terpegi nanti boleh la singgah cari..

Reply
avatar
2.9.15

Pergghhh..tak boleh sexy lagi ke burger oiii... Nyumm!!

Reply
avatar
3.9.15

wallauweyyy...terliur akak..nanti balik behrang nak singgah tg malim lah makan berger ni...yummyyy..

Reply
avatar
3.9.15

Macam sedap jer nampak.. Nyum2! ^_^
RosmizaAli.Com

Reply
avatar
3.9.15

wah sedapnyaa! :D

saya tag akak kat sini :) http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/shawl-giveaway-by-melodi-cinta-kita.html

Reply
avatar
4.9.15

Menarik lah Tg Malim ni...laig hebat tau dari KL ye food...mcm2 hadooooooo...kena tido semalam di sana lah dik...ada ke bajet hotel ala2 best eh kt sana...kalau ada review sikit dik

Reply
avatar
4.9.15

wahh burger hijau pulak..cantik pulak tengok

Reply
avatar
8.9.15

lepas ni buat burger warna warni..ehhee

Reply
avatar
9.9.15

alaaa kalau kat kl ni dah pi cari dah...teringinnnn

Reply
avatar
9.9.15

Menarik..heheh..prnh mkn kt area perlis ni ..buger hitam cafe & anaburger .. hehe..kedai mkn tue memang roti burger dya mcm2 kale ..

Reply
avatar
9.9.15

ahahahah whaaaat ? hahaha aduhai.. macam2 ya skrang..

Reply