Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, August 08, 2015

SUASANA RAYA AIDILFITRI 2015 | RUMAH TERBUKA ENCIK MIMPI



SUASANA RAYA AIDILFITRI 2015 |  RUMAH BERBUKA ENCIK MIMPI | Setelah selesai majlis pelancaran Emas Pesona, atas jemputan blogger Mohd Rasul dan blogger kak Meeya Techik, kami ke Ampang secara konvoi untuk menghadiri rumah terbuka Encik Mimpi. Ala Encik Mimpi artis yang digemari oleh rakyat Malaysia tu.

Memandangkan ena dengan partner foodhunter ena dah tak ada apa-apa perancangan, apa lagi ena pun setujulah ikut sekali ke sana. Rumah terbuka Encik Mimpi ini diadakan di La Marie Boutique. Ramai fans Encik Mimpi yang datang terjah kemari ketika itu. Ena pula rasa segan pada mulanya tapi lama kelamaan ena jadi okay sebab Encik Mimpi dan yang lain sangat sporting.


LA MARIE BOUTIQUE & CAFE


La Marie Boutique terletak di Taman Nirwana Ampang yang menjualkan pelbagai jenis pakaian muslimah fesyen terkini. Tambahan pula, you all boleh makan atau minum di sini. So kiranya dua dalam satu la ni, sambil membeli baju, sambil layan secawan kopi. Cenggitulah mengikut apa yang ena faham. Pendek cerita, La Marie ini berkonsepkan Vendo Boutique Cafe.



GAMBAR KENANGAN DI RUMAH TERBUKA ENCIK MIMPI

Terima kasih banyak-banyak kepada Encik Mimpi atas layanan dan sajian makanan untuk kami semua. Memang puas ena makan kat sini, ada KFC, Pizza Dominos, Lemang, Kek, dan macam macam lagi. Ena yang jenis suka makan ni, memang heavenlah rasa bila ada kat sini. My tummy very happy! Wwwwweeee~

Macam biasa, ena nak kongsikan beberapa gambar kenangan ketika di rumah terbuka Encik Mimpi. Jom tengok beramai-ramai.









DETAIL LA MARIE BOUTIQUE & CAFE




INSTAGRAM:

EMAIL:

NO.TEL:
019-2751201
017-4064095



Share

Other Article

SUASANA RAYA AIDILFITRI 2015 | RUMAH TERBUKA ENCIK MIMPI
4/ 5
Oleh

10 Comments

Tulis Comments
avatar
8.8.15

Amboi ceria warna warna menu kat open house encik mimpi... macam mengajak sangat orang makan, kan?

Reply
avatar
8.8.15

Meriah dpt g..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Reply
avatar
9.8.15

Kenapa sedap2 semuanya , tak aci ! nak jugak . Sambil berlari nangis kat dinding hehe

Reply
avatar
9.8.15

Wahhh! Seronoknya. Rugi x p. Tak tau. Dah delat sgn uma mak ni. Hmm

Reply
avatar
9.8.15

Haha kegemran ramai gituu...meriahh hehe... Rasa nk bkk je topeng dia tu...tp dia da kawen kan haha

Reply
avatar
9.8.15

Bestnya dapat makan macam2.. Nyum2!^_^
RosmizaAli.Com

Reply
avatar
10.8.15

balik ade termimpi tak..heehhe

Reply
avatar
JMR
10.8.15

ina dan food memang tak dpt dipisahkan..hehehe

Reply
avatar
10.8.15

wow sangat open house ruma Encik Mimpi ni..untung Ena dapat jemputan ni :)

Reply
avatar
13.8.15

Wow peminat en mimpi ke tungleerrr raya rumah retis...

Reply