SUASANA RAYA AIDILFITRI 2015 | RUMAH TERBUKA ENCIK MIMPI

by - Saturday, August 08, 2015



SUASANA RAYA AIDILFITRI 2015 |  RUMAH BERBUKA ENCIK MIMPI | Setelah selesai majlis pelancaran Emas Pesona, atas jemputan blogger Mohd Rasul dan blogger kak Meeya Techik, kami ke Ampang secara konvoi untuk menghadiri rumah terbuka Encik Mimpi. Ala Encik Mimpi artis yang digemari oleh rakyat Malaysia tu.

Memandangkan ena dengan partner foodhunter ena dah tak ada apa-apa perancangan, apa lagi ena pun setujulah ikut sekali ke sana. Rumah terbuka Encik Mimpi ini diadakan di La Marie Boutique. Ramai fans Encik Mimpi yang datang terjah kemari ketika itu. Ena pula rasa segan pada mulanya tapi lama kelamaan ena jadi okay sebab Encik Mimpi dan yang lain sangat sporting.


LA MARIE BOUTIQUE & CAFE


La Marie Boutique terletak di Taman Nirwana Ampang yang menjualkan pelbagai jenis pakaian muslimah fesyen terkini. Tambahan pula, you all boleh makan atau minum di sini. So kiranya dua dalam satu la ni, sambil membeli baju, sambil layan secawan kopi. Cenggitulah mengikut apa yang ena faham. Pendek cerita, La Marie ini berkonsepkan Vendo Boutique Cafe.



GAMBAR KENANGAN DI RUMAH TERBUKA ENCIK MIMPI

Terima kasih banyak-banyak kepada Encik Mimpi atas layanan dan sajian makanan untuk kami semua. Memang puas ena makan kat sini, ada KFC, Pizza Dominos, Lemang, Kek, dan macam macam lagi. Ena yang jenis suka makan ni, memang heavenlah rasa bila ada kat sini. My tummy very happy! Wwwwweeee~

Macam biasa, ena nak kongsikan beberapa gambar kenangan ketika di rumah terbuka Encik Mimpi. Jom tengok beramai-ramai.









DETAIL LA MARIE BOUTIQUE & CAFE







You May Also Like

10 Comments

  1. Amboi ceria warna warna menu kat open house encik mimpi... macam mengajak sangat orang makan, kan?

    ReplyDelete
  2. Meriah dpt g..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Kenapa sedap2 semuanya , tak aci ! nak jugak . Sambil berlari nangis kat dinding hehe

    ReplyDelete
  4. Wahhh! Seronoknya. Rugi x p. Tak tau. Dah delat sgn uma mak ni. Hmm

    ReplyDelete
  5. Haha kegemran ramai gituu...meriahh hehe... Rasa nk bkk je topeng dia tu...tp dia da kawen kan haha

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat makan macam2.. Nyum2!^_^
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  7. balik ade termimpi tak..heehhe

    ReplyDelete
  8. ina dan food memang tak dpt dipisahkan..hehehe

    ReplyDelete
  9. wow sangat open house ruma Encik Mimpi ni..untung Ena dapat jemputan ni :)

    ReplyDelete
  10. Wow peminat en mimpi ke tungleerrr raya rumah retis...

    ReplyDelete