Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, August 10, 2015

SMUDGE PAINTING POTRAIT BY AZHAFIZAH | INA AINAA


SMUDGE PAINTING POTRAIT BY BLOGGER AZHAFIZAH | INA AINAA | Pada Sabtu yang lepas, ena tempah buat Smudge Painting daripada kak blogger Azhafizah memandangkan masa tu kak Fiza tengah buat promosi. Apa lagi, cepat cepat ena pergi tempah sebelum terlambat. Yela, siapa tak mahu benda yang cantik sebegini dengan hanya berharga RM10. Tambahan pula, smudge painting ni bukan senang nak buat.

Ena dah lama dah usya kak Fiza punya hasil Smudge Painting. Banyak juga kak Fiza ni share kat Facebook, geram je tengok sebab cantik sangat semuanya! Hebat betul kak Fiza ni. Kalau tanya ena tempat yang best untuk design blog ke, design bizcard ke, ena akan sarankan kak Fiza. 


ANTARA HASIL SMUDGE PAINTING POTRAIT 

Kepada yang nak tengok antara hasil kerja kak Azhafizah, sila scroll ke bawah bawah ni ye. Ena letak sedikit sahaja, yang lain you all boleh terjah laman social kak Fiza. Banyak lagi yang you all boleh tengok kat sana. Pasti you all akan jatuh hati seperti ena pertama kali melihatnya. Ceewaahhh. 








Cantikkan??? Serius macam real. Itu sebab ena berkenan sangat tu. Hasilnya macam guna watercolor je. Sangat kemas, teliti dan tona warna pun menjadi. Puas hati sangat. Sudah pasti process untuk buat benda ni bukanlah senang dan bukanlah sekejap tempohnya untuk disiapkan. 

Kalau you all berminat boleh buat tempahan sekarang dengan kak Azhafizah tapi harga promosi dah tak adalah sekarang. Last hari tu, 8/8/2015 (Sabtu). Banyak main color dan tona warna pun kena buat dengan penuh ketelitian, sudah tentu harga pun kena berpatutan dengan hasil yang diberikan. 


BLOG:

INSTAGRAM:

FACEBOOK:

Share

Other Article

SMUDGE PAINTING POTRAIT BY AZHAFIZAH | INA AINAA
4/ 5
Oleh

7 Comments

Tulis Comments
avatar
10.8.15

wahhh..cantik nya..halus ja.. gambar...lbh cantik dari vector :)
http://ilovebunga89.blogspot.com/

Reply
avatar
10.8.15

memang lawa...geram nengok

Reply
avatar
10.8.15

yang pasti gambar Smudge Painting Ina paling comel macam watak kartun animasi jepun...

Reply
avatar
10.8.15

Terima kasih Ena untuk order dan untuk entry ni.. InshaAllah akan buat yang terbaik :)

Reply
avatar
11.8.15

Wah smart. Susah ni kalau nak buat. Terbaiklah.

Reply
avatar
11.8.15

Melepas harga promosi

Reply
avatar
12.8.15

ctk sgt..mcm real kak azhafizah buat...

Reply