Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, August 08, 2015

MENANG RM150 RAYA GIVEAWAY | NILE.COM.MY


MENANG RM150 RAYA GIVEAWAY | NILE.COM.MY | Alhamdulillah, dengan izin Allah ena menang lagi sekali untuk Giveaway (GA) yang dianjurkan oleh pihak Nile.com.my. Setakat ini, dua kali ena join GA daripada pihak mereka, dua dua itulah ena menang dengan memenangan barangan daripada Nile.com.my yang berjumlah RM150. Sujud syukur! Happy sangat-sangat, rasa nak meloncat-loncat atas katil. Ehhhh. Hehehe, sebelum terlupa terima kasih Nile.com.my kerana telah memilih ena dan para blogger yang lain sebagai pemenang untuk GA semperna hari Raya tahun ini.

Ena memang suka beli belah kat sini dari dulu lagi sebab ena jatuh hati dengan sistem penghantarannya yang sangat pantas dan harga barangannya pun sangat murah. Bagi mereka yang nak beli secara borong, sesuailah jenguk kat laman web sini. Kualiti barangannya pun not bad cuma biasalah ada sedikit cacat celanya. Apapun janji boleh pakai dengan kemas. Puas hati kalau membeli kat sini.



HADIAH YANG DIMENANGI DRI NILE.COM.MY




Hadiah sebanyak RM150 ini adalah barangan yang kita pilih di laman web Nile.com.my. Pilih sahaja apa yang kita nak janji jumlah harga ke semua barangan tidak melebih RM150. Haaa, memang syokk habis laa tapi yang tak syoknya bila kebanyakkan barangan kat sini cepat yang habis dijual. Huaaaaaa. Pening juga nak memilih. Oleh itu, main beli je mana yang masih ada dan yang pasti berkenan di hati.

Dah penat memilih, akhirnya ena pilih items berikut:-


1) Chiffon Lace Blouse

Sedap pakai, longgar dan labuh. Lace pada lengan baju ni pun kemas dan cantik.



2) Haniya Floral Design Palazo

Palazo yang sangat selesa. Tak jarang dan sesuai nak pakai waktu bebila sahaja.



3) Korean Hip Hop Style Men Tee 
&
Men Shirt

Untuk ena punya partner foodhunter. Dia kata smart.



4) Purse Wallet


Tak guna lagi purse ni. Nak simpan sebab nak guna mana yang masih elok dahulu.



5) Pearl Bracelets

Cantik gila gelang ni kalau pakai. Tapi tak muat dengan lengan ena. Kecil sangat. Sobs!



Share

Other Article

MENANG RM150 RAYA GIVEAWAY | NILE.COM.MY
4/ 5
Oleh

7 Comments

Tulis Comments
avatar
8.8.15

best...tahniahhhh :)

Reply
avatar
8.8.15

Tahniah murah rezeki..cntik sgt2 smua hadiah ni

Reply
avatar
9.8.15

Bestnyaa! Tahnia ena

Reply
avatar
9.8.15

Wahh bestnye...camne nak join....eina share skit hahaha... Email kat sini leyhh kalau free... knorashiqin@gmail.com.. Btw, tahniahh~~ bestnyee

Reply
avatar
10.8.15

haritu tak sempat join..hehehe..alhamdulillah rezeki tu

Reply
avatar
10.8.15

Tahniah Ena..murah rezeki Ena :)

Reply
avatar
23.6.16

alaaa...inaa..bestnyee..tahniahh...nakkk jugak...huwaaa

Reply