Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, August 29, 2015

KOLEKSI GAMBAR | SENI SUDU




KOLEKSI GAMBAR | SENI SUDU | Hari ini ena nak share gambar seni sudu yang menakjubkan. Seni ini dihasil oleh Ioana Vanc dan you all boleh tengok di instagram dia di SINI. Kesemua ukiran tu dibuat menggunakan daripada sumber makanan juga. 

Haaa..Hebatkan?? Memang sangat kreatif si Ioana ni. Lagipun ruang sudu tu bukanlah besar mana, memang kena fokus betul-betul masa nak ukir apa semua tu. Kalau orang dah minat terhadap sesuatu tu, apapun menjadi kannn. Ahaks. Okay, jom lihat antara hasil kerja dia dibawah.



SENI SUDU










Gambar credit to HERE

Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | SENI SUDU
4/ 5
Oleh

8 Comments

Tulis Comments
avatar
29.8.15

kreatif betul.. memang jadik! Hihi :)

Reply
avatar
29.8.15

Serius , mmg cantik , terlalu kreatif , xsemua orang boleh buat bnde ni , Alaaa dah minat pulak seni mcm ni ..

Reply
avatar
29.8.15

benda tu untuk makan ke? termasuk dalam art carving culinary ke nih?

Reply
avatar
ana
29.8.15

Suka panda

Reply
avatar
30.8.15

macam2 ye dia ni buat... mmg klu dh mnt seni tu..mcm2 idea nk buat..

Reply
avatar
30.8.15

kreatif..orang yang sabar je boleh buat semua ni..huhu

Reply
avatar
30.8.15

Teliti betul org yg buat ni

Reply
avatar
30.8.15

Kreatif!! Pandai dia susun dalam sudu tu huhu

Reply