Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, August 19, 2015

KOLEKSI GAMBAR | KARTUN MAKANAN DAN MINUMAN


KOLEKSI GAMBAR | KARTUN MAKANAN DAN MINUMAN |  Perkongsian koleksi gambar kali ni ena nak share tentang kartun makanan dan minuman yang agak lawak bagi ena. Setiap gambar tu ada ceritanya tersendiri dan you all kena faham sendiri. Tambahan pula, comel-comel pula tu. 

Tetiba perut jadi lapar rojak buah dengan sengkuang calit pula bila tengok part gambar buah-buahan. Haishhhh! Sebaik buah-buahan tidak menggemukkan. Ena tak nak cakap banyak entri yang ini, jomm kita pergi cuci mata tengok gambar-gambar kartun makanan dan minuman ni ye. 


KARTUN MAKANAN DAN MINUMAN














Sumber: Mr.Google yang tercinta



Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | KARTUN MAKANAN DAN MINUMAN
4/ 5
Oleh

12 Comments

Tulis Comments
avatar
19.8.15

hiihihi.. comel2 gambar kartunnya..

Reply
avatar
19.8.15

Alaaaa comel2 nya! Seronok lak tengok :)

Reply
avatar
19.8.15

hahahahaa... yang telur mata kerbau tu cool gilosss... :)


Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

Reply
avatar
19.8.15

Comel je kan.. Huu..

Reply
avatar
20.8.15

comel gilerrrrr

Reply
avatar
20.8.15

haha..gelak je tengok illustrasi kartun makanan ni..comel je perangai

Reply
avatar
20.8.15

semuanya bakal di ngap... sekian..

Reply
avatar
21.8.15

hehe deep sunguh

Reply
avatar
25.8.15

comel-comel-comel

Reply
avatar
30.8.15

Haha. Unik betul

Reply