Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, August 05, 2015

JUBAH MUSLIMAH KHAS UNTUK IBU MENYUSUKAN ANAK | CIK NURSING



JUBAH MUSLIMAH KHAS UNTUK IBU MENYUSUKAN ANAK | CIK NURSING Kepada mereka yang sedang mencari jubah muslimah yang mesra pengguna terutama untuk ibu yang masih menyusukan anak kecil, di sini ena ingin kongsikan satu website yang menjual dress sedemikian. Website tersebut adalah Cik Nursing.

Keyakinan yang tinggi perlu ada dalam diri mereka seorang ibu yang masih menyusukan anak. Pengurusan diri sangat penting demi kebaikkan diri sendiri dan juga anak. Cara pemakaian dan keterampilan seseorang ibu itu sangat penting bagi diri ena. Tidak semestinya kita ada anak dan menyusu anak kecil, kita dah tak boleh bergaya ketika di khalayak orang ramai. Oleh itu, Cik Nursing telah menyedia jubah muslimah yang pelbagai jenis bentuk dan gaya untuk para ibu diluar sana.


CIK NURSING

Cik Nursing di bawah pengurusan Cetot Resources yang menampilkan fesyen terkini untuk baju menyusu mengikut peredaran masa. Tidak seperti baju menyusu yang lain, Cik Nursing Wear sangat memudahkan para ibu di luar sana untuk menyusu anak kecil mereka. Hal ini kerana semua style dress muslimah di sini hanya perlu selak dengan Chest Cover tanpa perlu membuang masa untuk buka zip atau butang.



Selain itu, apa yang ena tahu Cik Nursing ini menjual baju menyusu yang berfungsi sebagai nursing cover dan nursing room. Kualiti kain yang dipilih pun adalah jenis yang mudah menyerap peluh, sejuk dan design yang cantik serta kemas. Jubah-jubah di sini juga sangat menyelesakan para ibu untuk mengambil wuduk.



JENIS-JENIS JUBAH MENYUSU DI CIK NURSING

Berikut adalah beberapa jenis jubah muslimah yang direka khas untuk ibu menyusu. Ena share hanya segelintir daripa stock yang ada. Ada banyak lagi dan you all boleh jenguk fesyen baju yang lain di Cik Nursing.









DETAIL CIK NURSING


Tujuan jubah ini direka adalah untuk memudahkan para ibu diluar sana untuk menyusu anak ANYWHERE. So, kalau berminat, you all boleh terjah ke laman social mereka di :-




WEBSITE:

FACEBOOK:

INSTAGRAM: 

NO TEL:
 0197701187 (WhatsApp)




Share

Other Article

JUBAH MUSLIMAH KHAS UNTUK IBU MENYUSUKAN ANAK | CIK NURSING
4/ 5
Oleh

5 Comments

Tulis Comments
avatar
5.8.15

cantik2 lahaiii...cuci mata je mampu..kretif gak jahitan BF dia..huhu

Reply
avatar
6.8.15

jubah + baju ngandung = berjubah jubah haha

Reply
avatar
6.8.15

cantik² design jubah dia

Reply
avatar
7.8.15

Terpegun tgk baju jubah nursing ni sgt2 lawa...huwaaaaaaaaaaaaa bila kak juju nak pregnant lagi ni dah suka sgt ni...

Reply