Sunday, August 16, 2015

JOM LIKE FANPAGE ENA | INAAINAA.COM



JOM LIKE FANPAGE ENA | INAAINAA.COM | Sejak fanpage dah boleh tukar nama ni, berdesup ena tukar nama dari Ainaa Roseberry ke InaAinaa.com. Dulu ingat nak buat fanpage baru sejak blog dah bertukar wajah. No more berry berry semua tu. Nak branding nama sendiri pula. Try and error kononnya. Ahaks. Bersyukur bila fanpage dah boleh tukar nama, tak payah susah payah nak setup itu ini lagi balik semula. 

Oleh sebab dah tukar nama fanpage, ena akan aktif kat sana semula seperti dulu untuk share apa yang patut. Kalau boleh, segala hal berkaitan dengan blog, ena nak post kat sana. Satu dua je baru share kat Facebook Personal. 

Dengan ini, ena nak jemput la para pembaca blog ena untuk LIKE fanpage ena untuk mengetahui perkara latest kat blog ena. Ena tak paksa, tapi kalau sudi like tu, ena ucapkan ribuan terima kasih dan ena menghargainya sangat-sangat.



FANPAGE OFFICIAL:



Share

Other Article

JOM LIKE FANPAGE ENA | INAAINAA.COM
4/ 5
Oleh

3 Comments

Comments

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)