Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, August 16, 2015

JOM LIKE FANPAGE ENA | INAAINAA.COM



JOM LIKE FANPAGE ENA | INAAINAA.COM | Sejak fanpage dah boleh tukar nama ni, berdesup ena tukar nama dari Ainaa Roseberry ke InaAinaa.com. Dulu ingat nak buat fanpage baru sejak blog dah bertukar wajah. No more berry berry semua tu. Nak branding nama sendiri pula. Try and error kononnya. Ahaks. Bersyukur bila fanpage dah boleh tukar nama, tak payah susah payah nak setup itu ini lagi balik semula. 

Oleh sebab dah tukar nama fanpage, ena akan aktif kat sana semula seperti dulu untuk share apa yang patut. Kalau boleh, segala hal berkaitan dengan blog, ena nak post kat sana. Satu dua je baru share kat Facebook Personal. 

Dengan ini, ena nak jemput la para pembaca blog ena untuk LIKE fanpage ena untuk mengetahui perkara latest kat blog ena. Ena tak paksa, tapi kalau sudi like tu, ena ucapkan ribuan terima kasih dan ena menghargainya sangat-sangat.



FANPAGE OFFICIAL:



Share

Other Article

JOM LIKE FANPAGE ENA | INAAINAA.COM
4/ 5
Oleh

3 Comments

Tulis Comments