SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2015 | INA AINAASELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2015 | INA AINAA | Selamat tinggal Ramadhan, selamat datang Syawal. Alhamdulillah, tahniah ena ucapkan untuk kita semua kerana telah melaksanakan sebulan puasa pada tahun ini dengan jayanya. Ena doakan semoga ibadah puasa kita kali ini diterima oleh Allah SWT. InshaAllah.

Pejam celik pejam celik, esok je dah nak raya. Seronok dalam hati ni tak dapat nak dibayangkan dengan kata-kata, hanya Allah sahaja yang tahu. Bagi ena raya tahun ini lebih bermaknsa berbanding raya tahun yang lepas. Kali ini, ena dapat merasai kegembiraan dan keseronokan suasana beraya bersama keluarga walaupun adik-beradik ena yang lain tak dapat berkumpul di rumah esok. Turn mertua pula. 
Apapun, di sini, semperna bulan yang menggembirakan ini, ena nak mohon maaf atas salah silap yang ena pernah lontarkan, dalam sedar mahupun tidak sedar. Manusia kian kali melakukan kesilapan, no body is perfect. So, apa salahnya kita berlapang dada dan maafkan semua orang. InshaAllah, inner peace will reward for ya. Begitu juga pada diri ena, segala kesilapan, kesalahan anda anda dan anda, ena dah maafkan dengan ikhlas. Lets this Raya full of joy in our life.

Main mercun tu molek molek ye kawan-kawan. Takut nanti terjumpa pula you all kat hospital nanti. Ekekeke. Kalau terlajak ke Perak tu, jangan lupa datang ke rumah ena kat Tg.Malim ni. Sampai Sabtu je ena ada kat rumah, lepas tu ena pergi beraya ke Taiping pula. Meh meh meh. 

Tema warna tahun ni, warna hijau pilihan hati ena. Sama dengan si dia. Ahaks. You all pula warna tema apa??  Meh la kongsi bersama. hehehe. Itu sahaja daripada ena, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin~
Post a Comment

1 Comments

  1. Selamat hari raya..tahun ni tema raya dah update kat blog..hihi :)

    ReplyDelete