Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, July 09, 2015

SEGMEN | DUIT RAYA SEINDAH SYAWAL BY NIEYL



SEGMEN | DUIT RAYA SEINDAH SYAWAL BY NIEYL | Tengah tak ada benda nak dibuat, malam ni ena nak join satu segmen Duit Raya yang dianjurkan oleh rakan blogger Nieyla Nadia. Simple je syarat-syarat yang perlu dipatuhi untuk join segmen ni. Sebab itu lah ena join, syaratnya tak merumitkan


UCAPAN RAYA:- 
Sungai disusur sehari-hari
Dalam gelap menangkap ikan
Ena menyusun sepuluh jari
Salah dan silap harap maafkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri


Di sini ena nak ajak you all untuk memeriahkan segmen ini dengan beramai-ramai sertai segmen ini. Berikut adalah detail mengenai segmen ini..


TARIKH TUTUP:
15 / 7 / 2015 ( 12.30 pm)

PEMILIHAN PEMENANG:
Random.Org

SYARAT UNTUK JOIN:

Share

Other Article

SEGMEN | DUIT RAYA SEINDAH SYAWAL BY NIEYL
4/ 5
Oleh

7 Comments

Tulis Comments
avatar
9.7.15

good luck ena :)

Reply
avatar
10.7.15

good luck ina ..pcl join gak :))

Reply
avatar
10.7.15

gud luck ena ^^ selamat hari raya =)

Reply
avatar
20.7.15

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar
24.7.15

All the best, Ena :)

Reply