Thursday, July 30, 2015

ORANG BERPAKAI ALA-ALA SUPERMAN DI SEKITAR KL | EFFORTLESSMAN


ORANG BERPAKAI ALA-ALA SUPERMAN DI SEKITAR KL | EFFORTLESSMAN | Haa, pernah tak you all terserempak orang berpakai seperti Superman di sekitar ibu kota Kuala Lumpur??? Ala, yang pakai seluar dalam kat luar tuuuu. Tapi ada kelainan sedikit, yang pakai topeng macam hero dalam cerita Teen Titan dan warna baju pun ada kelainan sedikit. Supermen warna merah biru kan, yang ni oren biru.


Haaa, macam gambar kat atas ni. Kacak tak?? Heheheh, so kalau you all ada terserempak, jangan terkejut beruk pula kata dia ni tak siuman. Dia adalah EffortlessMan dari Lazada.my. EffortlessMan ni berada di sekitar Kuala Lumpur bukan suka-suka ye untuk tayang pakaian superhero dia tu. Dia berada di sana untuk contest yang sedang berlangsung di Lazada Malaysia sekarang.

Wow! Teringin pula nak terserempak dengan dia. Macam kachakkk, macam hensemm. Ehhh. Hehehe.


TUJUAN CONTEST INI DILAKSANAKAN

Contest ini diwujudkan oleh pihak Lazada.my untuk mempromosikan The Big Effortless Shopping Sale yang sedang hangat di kalangan rakyat Malaysia. Tunggu nak meletop je. Bukan apa, pelbagai barangan yang dijual dengan dalam keadaan HARGA BERANI MATI BEB! Tambahan pula, Lazada kan merupakan Shopping Online yang sangat dikenali. 

Kalau tak percaya, boleh lihat di : http://www.lazada.com.my/effortless-shopping/


...Jangan lupa tengok video dibawah ni terlebih dahulu...


Episode 1


Episode 2



JENIS-JENIS CONTEST DARIPADA LAZADA.MY

Terdapat dua jenis contest yang sedang dijalankan sekarang. Apa lagi, mai mai rebut peluang yang ada ini. Mana tahu, ada rezeki you all di sini. Apapun, kena la usaha sedikit demi merebut peluang keemasan ini. Tak rugi pun. Yang penting, berdoa banyak banyak supaya dipermudahkan segalanya. Kepada yang berminat, jom baca jenis-jenis contest dibawah ini.



1) Contest Pertama: The Hunt For The Effortlessman

*Hadiah RM 100 voucher untuk 2 pemenang setiap hari
*Selfie bersama EffortlessMan (Hint: Boleh sentiasa up-to-date di Fanpage Lazada Malaysia)
*Upload gambar di Facebook
* Hashtag wajib letak : #EffortlessManHunt  &  #LazadaMalaysia
* Pemenang di ikut mengikut kreativiti sendiri. All the best!


2) Contest Kedua: Guess Where He Will Be Next & Win

*Hadiah RM100 shopping voucher untuk 3 pemenang setiap hari
*Tinggalkan komen di sini: http://www.lazada.com.my/effortless-manhunt/
*Sesiapa yang dapat teka dengan betul atau paling tepat, you all berpeluang untuk menang.



DETAIL UNTUK RUJUKAN

Berikut adalah laman social official oleh pihak Lazada.my. You all dialu-alukan untuk skodeng ke semua link yang ena share dibawah ini. Jemput yeee dan jangan lupa join contest EffortlessMan.


FACEBOOK:

TWITTER:

INSTAGRAM



Share

Other Article

ORANG BERPAKAI ALA-ALA SUPERMAN DI SEKITAR KL | EFFORTLESSMAN
4/ 5
Oleh

6 Comments

Comments
avatar
30.7.15

kalau kite jumpa dia, kite ajak selfie sikit. hehe :P

Reply
avatar
30.7.15

Interesting! Macam nak gi meronggeng di satu KL je cari EffortlessMan nih.. Hehe..

Reply
avatar
31.7.15

wahh..kalau nampak fiza lari dulu..hihi

Reply
avatar
31.7.15

Wah..menarik ni..

Reply
avatar
3.8.15

ala... takde kat KL.. map KL lagi la fail.. kikikiki

Reply
avatar
3.8.15

setakat ni tak jumpa lagi

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)