Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, July 09, 2015

KOLEKSI GAMBAR | AIR KOPI TUMPAH MENJADI MONSTER


KOLEKSI GAMBAR | AIR KOPI TUMPAH MENJADI MONSTER | Kalau otak dah terlebih kreatif ni, air kopi tumpah atas kertas pun dah nampak macam monster. Ena memang teruja tengok mereka yang ada otak seni yang melimpah-ruah ni. Tambahan pula, ena ni jenis suka tengok benda yang seni dan kreatif ni. 

Entri koleksi gambar kali ni, ena nak share gambar-gambar monster yang dilukis daripada tumpah air kopi pada kertas putih. Jom kita tengok betapa kreatifnya ahli seni ni berfikir.



AIR KOPI TUMPAH MENJADI MONSTER













Comel kannn??~ Sumber gambar dipetik daripada Encik Google.




Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | AIR KOPI TUMPAH MENJADI MONSTER
4/ 5
Oleh

9 Comments

Tulis Comments
avatar
9.7.15

superb! memang nice

Reply
avatar
10.7.15

Nasib baik comel monsternye...

Reply
avatar
10.7.15

kreatif dan berseni sungguh la

Reply
avatar
10.7.15

huhu kreatipnya lahai...gini pun boleh jadi seni...

Reply
avatar
10.7.15

Comel la sebenarnyaaaa. kreatif betul! :)

Reply
avatar
10.7.15

alaalaa.. comel sgt semua monster kopi tu, hikhik~~

Reply
avatar
11.7.15

Cutenyerrr.. Kreatif la

Reply
avatar
11.7.15

wow memang sangat kreatif dan enovatif sungguh orang itu melukis dgn air kopi tumpah.. nanti nak try la buat kat rumah.. haha :-D

Reply