Wednesday, July 15, 2015

KAD RAYA AIDILFITRI 2015 | AZHAFIZAH MD NOR


KAD RAYA AIDILFITRI 2015  | AZHAFIZAH MD NOR  | Alhamdulillah, selamat dah sampai ke rumah yang tercinta. Masuk je bilik kesayangan ena ni, tengok atas meja penuh dengan kad raya daripada kawan-kawan blogger dan juga rakan-rakan seperjuangan. So, ena akan bertungkus lumus semampu yang boleh untuk review semua kad raya yang ena dapat.

Kali ini ena nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada kak blogger Azhafizah Md Nor yang merupakan salah seorang blogger designer. Ena memang admire segala design yang kak Fiza ni buat. Cantik dan kemas. Kad raya dia pun lawa dan dia juga minat warna pink seperti ena. Malah dia jugalah yang design header blog ena ni, comel kannn. Heeee.




PENGIRIM:

INSTAGRAM:

FACEBOOK:




Share

Other Article

KAD RAYA AIDILFITRI 2015 | AZHAFIZAH MD NOR
4/ 5
Oleh

1 Comments:

Comments
avatar
24.7.15

yeay, sampai jugak walaupun lambat.. :)

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)