Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Tuesday, July 14, 2015

RAYA GIVEAWAY | JUALAN RAYA MELETOP 2015


RAYA GIVEAWAY | JUALAN RAYA MELETOP 2015 | Alhamdulillah, diberi lagi kesempatan ini untuk join GA Raya yang dianjurkan oleh nile.com.my dengan kerjasama oleh blogger terkenal Lyssa Faizureen. Ini merupakan kali kedua ena join GA dari Nile.com.my dan pada masa itu ena merupakan salah satu pemenang GA tersebut. Betapa gembiranya ena dapat hadiah daripada produk Nile.com.my yang bernilai RM150 dan yang pasti semua barang dari sana memang berkualiti.

So, pada tahun ini, nile.com.my secara rasminya telah melancarkan lagi satu GA secara besar-besaran semperna raya yang bakal tiba tak lama lagi. Oleh itu, ena tak mahu lepaskan peluang yang ada ini untuk join serta memeriahkan lagi GA yang dianjurkan oleh pihak mereka.


5 ITEM PILIHAN HATI ENA


Dan untuk GA kali ini, you all perlu memilih 5 item pilihan di Jualan Raya Meletop 2015 dan letakkan di ruang entri you all masing-masing. Berikut adalah 5 item pilihan ena yang telah berjaya buat hati ena melonjak-lonjak untuk memilikinya.


1) Bow Stylish Heels

Sila klik pada gambar
Price Meletop: RM11.50
Date: 01/07/2015
Time Start: 4pm
Quantity: 100 Pairs


2) Cardigan / Sweater

Sila klik pada gambar.
Price Meletop: RM9.90
Date: 29/06/2015
Time Start: 4pm
Quantity: 200 Pieces



3) Men Long Sleeve Shirt

Sila klik pada gambar.
Harga Meletop: RM14.90
Date: 30/06/2015
Time Start: 4pm
Quantity: 200 Pieces


4) Bohemia Chiffon Long Dress

Sila klik pada gambar
Price Meletop: RM19.90
Date: 29/06/2015
Time Start: 3pm
Quantity: 100 Pieces



5) Crocodile Design 3 in 1 Woman Bag

Sila klik pada gambar
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time Start: 4pm
Quantity: 200 Pieces



Dengan ini, ena hendak ajak semua orang untuk join dan memeriahkan lagi GA Raya daripada nile.com.my ini. Mana kita tahu, kali ini rezeki berpihak pada anda, anda dan anda. So, jangan buang masa lagi, ena dah join, you all bila lagi?? Lai lai lai. 



TARIKH TAMAT:
14 Julai 2015

MASA TAMAT:
11.59pm

LINK UNTUK SERTAI:



Share

Other Article

RAYA GIVEAWAY | JUALAN RAYA MELETOP 2015
4/ 5
Oleh

19 Comments

Tulis Comments
avatar
28.6.15

ina.. kalau menang.. jual balik pastu kita share hasilnya tu tau. hahaha :P

Reply
avatar
29.6.15

menariknya ..murah lagi !! syoknya shopping raya.

Reply
avatar
30.6.15

All the best, Ina :)

Reply
avatar
30.6.15

wow.. meletup2 harganya.. good luck eina :)

Reply
avatar
30.6.15

Bestnya shopping. Kak ina terliur nak cuba resepi Nil hahaa

Reply
avatar
4.7.15

Wow! Interesting! Nak join gak lah! Hehe..
Btw, goodluck ena! ^^,
RosmizaAli.Com™

Reply
avatar
5.7.15

Tak minat nak join. Anyway goodluck. Haha

Reply
avatar
5.7.15

Comel kasut pink tu. hehe. gdluck Ena ^^

Reply
avatar
10.7.15

good luck je,, smoga berjaya

Reply
avatar
11.7.15

Semoga berjaya ina

Singgah dari arzmoha.com

Reply
avatar
12.7.15

Gud lucck.

Blogwalking Sini..
Jombaca artikel baru saya

Belajar Bukan Semata Untuk Dapatkan Kerja?

Reply
avatar
13.7.15

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Reply
avatar
13.7.15

murah dan cantik

www.azlindaalin.com

Reply
avatar
14.7.15

gudluck ena.. harap2 bertuah

Reply
avatar
15.7.15

TAHNIAH !!!

http://www.lyssasecret.com/2015/07/pemenang-raya-giveaway-di-blog-lyssa.html

Reply