Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, June 14, 2015

PRINT KAD RAYA 2015 MURAH | SHIDA RADZUAN



PRINT KAD RAYA MURAH DI SHIDA RADZUAN | 2015 | Alhamdulillah pada tahun ni, ena diberi kesempatan lagi sekali untuk buat kad raya seperti yang pernah ena buat pada tahun lepas. Namun, jumlahnya tak sehebat macam tahun lepas. Kali ni ena buat secara limited edition dan siapa yang dapat tu, maybe anda adalah special bagi diri ena. Ahaks. Apapun, kategori special tu, biarlah rahsia bagi diri ena. *Pantau dalam diam, ngeee*

Alhamdulillah, kad raya ena pada tahun ni sudah siap dan juga telah selamat sampai di tangan ena. Sangat cantik dan sangat kemas, terima kasih kepada designer kad raya ni dan juga yang telah tolong print out kad raya ini dengan jayanya. Haaa kalau nak tahu siapa gelarannya, jom baca kat bawah ni.


PRINT KAD RAYA DARI BLOGGER SHIDA RADZUAN 

Dari tahun lepas, ena memang pilih kak blogger Shida Radzuan untuk bahagian printing kad raya. Hal ini disebabkan ena sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan dan yang pasti harga pun murah. Berbaloi.


Haaaa, murahkannn. Apa lagi, jom cetak kad raya you all sekarang dengan kak blogger Shida Radzuan. Sebarang details, you all boleh rujuk pada banner di atas ni ye. Printing kad raya telah bermula dari 23/5/2015 sehingga 7 Ramadhan. Cepat cepat sebelum terlambat.


DESIGN KAD RAYA DARI YAJIEDYAHYA

Design kad raya ena pula di reka khas oleh rakan foodhunter ena iaitu Yajiedyahya. Terima kasih banyak banyak sebab sanggup buat vector apa semua ni untuk ena. Puas hati dengan hasil yang diberikan. Tambahan pula, ena ni jenis suka design yang simple tapi look awesome dan kemas. Yang pasti, warna pink mesti kena ada. Yeahhh.



TERIMA KAD RAYA PERTAMA DARI BLOGGER SHIDA RADZUAN

Malah, ena juga dapat kad raya yang comel dari kak blogger Shida Radzuan. Macam biasa warna kegemaran dia iaitu biru. Cantikkkk! Terima kasih ye kak, sangat hargai pemberian kad raya akk ni. Bila tengok kad raya, rasa tak sabar nak raya. Ehem puasa pun tak lagi. Heeee.




BLOG SHIDA RADZUAN:


FACEBOOK SHIDA RADZUAN:

Share

Other Article

PRINT KAD RAYA 2015 MURAH | SHIDA RADZUAN
4/ 5
Oleh

17 Comments

Tulis Comments
avatar
15.6.15

Wah cantiknya kad raya ena ni, siap design dari jid rupanya...kagum akak dengan korang, rajin dan pandai ambil hati kawan2...akak doakan semoga kalian dimurahkan rezeki dalam apa jua bidang kalian ceburi...aminnn

Reply
avatar
15.6.15

untuk akak ? HAHAHAHAHAHA .

Reply
avatar
15.6.15

cantik cantik kad raya Ena dapat ...akak jugak yang kekosongan hehehe :D

Reply
avatar
15.6.15

alahai cute nye kad raya dia... >.< sekarang dah mudah kan..huhu..dulu gigih buat sndiri haha

Reply
avatar
15.6.15

Alahai seronoknya tengok kad raya ni. Teringat zaman dedulu bertukar-tukar kad raya dengan family and kengkawan. Tapi sekarang ni dah jarang dah buat centu. Huhu. Emm, btw ena kad raya tu cantik. Mimi nak satu. Hiks :D

Reply
avatar
15.6.15

adakah kita bertuah..hehe by th way cantik sangat kad raya tu =)

Reply
avatar
15.6.15

wahh ! ina pun buat ye. nanti kita exchange ye. hihi

Reply
avatar
16.6.15

tq ena :)
design dia cute..bila printout lg super duper cute:)
heheee..selamat berpuasa ena :)

Reply
avatar
16.6.15

Nice&simple.... Rm38 tu bpe PCs ye...

Reply
avatar
16.6.15

cantik design kad raya Ena dan Shida..wah bertambah excited nak sambut raya..jom kita puasa dulu :)

Reply
avatar
17.6.15

Sweet dan cantik design kad raya Ina. Pink gitu!

Reply
avatar
17.6.15

Sweet dan cantik design kad raya Ina. Pink gitu!

Reply
avatar
17.6.15

Cantiknya design!! Nak kad raya kak Ena!! hehe

Reply
avatar
19.6.15

cantik..tak sabar nak dapat..hehee

Reply
avatar
22.6.15

Hye.. kalau designkan n letak pict sndr utk 50 keping brape ye?.. boleh email quotation di dyattcoolarb@gmail.com tq

Reply
avatar
22.6.15

Hye.. kalau designkan n letak pict utk kad raya dlm 50 keping brapa ye? Boleh email quotation di dyattcoolrb@gmail.com ? tq!

Reply