Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Sunday, June 28, 2015

KOLEKSI GAMBAR | 'SOMETHING AND SOMETHING ELSE' FOOD


KOLEKSI GAMBAR | 'SOMETHING AND SOMETHING ELSE' FOOD | Pernah tak you all tengah tengok makanan, atau tengah makan, atau sedang menyediakan sesuatu makanan, lepas tu you all terbayangkan sesuatu bila you all terlihat satu benda makanan ni menyerupai sesuatu benda yang lain. Seperti mulut ikan seperti orang tengah senyum ke, kubis menyerupai seperti otak orang ke. Pernah?

Ena banyak kali pernah berimaginasi sedemikian dengan makanan. Imaginasi benda benda yang elok je okay. Uhuks. So, tadi tengah google something, then ternampak satu koleksi gambar yang unik dan pelik mengenai makanan. Bila baca, terus teringat akan diri ini yang pernah melihat sesuatu makanan itu 'something and something else'. Sabar jelah. 


'SOMETHING AND SOMETHING ELSE ' FOOD

Ena tak mahu cakap panjang, so jom lihat gambar-gambar yang ena nak share dengan you all. Sebelum itu, sila tingkatkan imaginasi masing-masing ye. Hehehe.














Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | 'SOMETHING AND SOMETHING ELSE' FOOD
4/ 5
Oleh

8 Comments

Tulis Comments
avatar
29.6.15

hahaha tak lalu nak makan pasni

Reply
avatar
29.6.15

hehehe... kadang-kadang pernah juga terbayang macam tue. ^___^

Reply
avatar
30.6.15

paling unik aiskrim ni ha..dah cemana?

Reply
avatar
30.6.15

Menarik! Imaginasi luar batasan :)

Reply
avatar
2.7.15

comel...tgk syur nk goreng2 rasa..hehe

Reply
avatar
2.7.15

rasa lapar tetiba

Reply
avatar
2.7.15

yang bawah kobis bunga tu apa ek sebenarnya ..? nugget ke ..?

Reply