Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Friday, June 19, 2015

BLOUSE MUSLIMAH YANG BERKUALITI | MYBLOUSESHOP.COM




BLOUSE MUSLIMAH YANG BERKUALITI | MYBLOUSESHOP.COM | You all pernah dengar tak mengenai blouse yang dijual di MyBlouseShop? Ke ada yang pernah beli blouse kat sini? Haaaa, di sini ena nak story mory sedikit blouse yang ena grab dari website tersebut. 

Ena baru-baru ni kepishangann as known as bosan. Tetiba rasa nak beli baju muslimah yang lain dari apa yang ena dah ada sekarang. Pergilah Google. Cari punya cari tapi tak jumpa jumpa blouse muslimah yang berkenan di hati. Sekali tu, kawan ena sarankan ena untuk beli di MyBlouseShop. Dia kata not bad blouse kat sini. Ena pun pergilah usya.

Pppergghhhhhh banyak juga yang cantik hoiiii!! Dan yang paling penting simple dan tak over sangat designnya! I really love it. Okay, terbelilah satu. Ahaks. Tapi ena risau juga takut jenis kain dia tak berkualiti serta tak memuaskan hati ena. Emmm emmm, berani menanggung risiko. Hiaaarrrgghh. So nak tahu best ke tak, wait and see and keep reading.


MYBLOUSESHOP.COM

Sila Klik pada gambar untuk ke website MyBlouseShop

Sebelum ena berceloteh mengenai blouse muslimah yang ena dah beli, jom ena nak kongsi sedikit informasi mengenai MyBlouseShop. MyBlouseShop.com ini menjual blouse muslimah mengikut fashion terkini yang sangat sesuai diperagakan oleh para wanita tidak mengira umur. Selain itu, MyBlouseShop.com dimiliki oleh Danish Ahlam Empire Services yang telah berdaftar dan nombor rujukannya adalah 001839926-W.

Popular juga MyBlouseShop sebab ena tengok kat Fanpagenya perrrgghhh ramai juga pengunjung dan yang membeli pun sama ramai. Bukan calang-calang tempat yang ena beli baju blouse ni, so sudah pasti kualiti bajunya sangat memuaskan.



24K Likers. Perghhhh. Kalau tak percaya, klik pada gambar di atas.


ANTARA BAJU YANG ENA BERKENAN DI MYBLOUSESHOP.COM


Antara jenis blouse muslimah yang dijual adalah seperti Blouse Burberry, Blouse Chiffon, Blouse Cotton dan Blouse Denim. Selain itu, stock clearance pun ada tapi bukannya blouse yang direject haaa. Masih berkualiti tau.

Ada beberapa blouse yang ena berkenan tapi ena beli satu je dulu yang betul-betul nampak comel bagi ena. InshaAllah ada rezeki lebih nanti, ena nak grab yang lain pula. Ooopssss, macam dah ada sign je mengatakan blouse kat sini best?? Hehe teruskan pembacaan you all ye.






TESTIMONI DARIPADA ENA

Usya punya usya, ena pilih blouse new arrival iaitu Blouse Denim Zafira berwarna peach. Ena tak ada lagi baju muslimah sebegini lagi. Ena order minggu lepas dan sampai minggu lepas juga. Ena order, tak sampai dua hari dah sampai. Perghhh cepat betul process penghantarannya even guna Pos Laju Malaysia. Bungkusan pun lawa dan kemas. Tak ada main lipat je. Kalau first pandangan dah puas hati, apatahlah jenis kainnya kan.




Sejujurnya, ni bukan kena rasuah ke apa untuk di puji, no okay. Tapi ikhlas daripada ena, kualiti kain blouse denim ni memang sedap dipegang, berkuali tinggi dan senang untuk digosok. Tak jarang, labuh, dan yang paling penting bila pakai, memang elok terletak kat badan kita. Ena suka sangat sebab kita rasa badan kita secure dari pandangan mata yang tak elok apabila pakai baju ni,

Bukan ena je puas hati, mak ena pun suka. Malah, dia pun suruh ena beli lagi kat sini nanti. Bukan senang mak ena nak puji ni, so kalau dah puji tu memang betul-betul best lah.

Haaa apa lagi, jom jomm, ena nak ajak you all beli belah kat MyBlouseShop. Tambahan pula, nak raya dah ni kan. Jomlah! Serius tak menyesal beli. Sekarang ni tengah ada sales pula tu, memang harga berani mati baqqq hangggg. Lai lai lai

Nak tengok, klik pada gambar di atas.


HUBUNGI PIHAK MYBLOUSESHOP.COM

Dibawa detail mengenai pihak MyBlouseShop supaya memudahkan you all berurusan dengan pihak mereka. 



WEBSITE:

FANPAGE:

SMS/WHATSAPP:
012 663 8972



Share

Other Article

BLOUSE MUSLIMAH YANG BERKUALITI | MYBLOUSESHOP.COM
4/ 5
Oleh

4 Comments

Tulis Comments
avatar
19.6.15

unik unik design dia. adik uncle mesti berkenan ni

Reply
avatar
21.6.15

cantik² blouse di MyblouseShop ni..cantik Ena pakai :)

Reply
avatar
28.6.15

Cantik cantik ni. Boleh lahh cari blouse raya. Hihi :D

Reply
avatar
7.10.15

cantiknyaaa ena

Reply