Tuesday, May 26, 2015

TUDUNG BAWAL DESIGN TERKINI | EXCLUSIVE BY LYEEN ROSLEE



TUDUNG BAWAL DESIGN TERKINI | EXCLUSIVE BY LYEEN ROSLEE | Kepada mereka penggemar tudung bawal dan mencari kelainan dalam design tudung bawal yang ada dipasaran sekarang, apa kata you all terjah di fanpage Exclusive By Lyeen Roslee. Owner fanpage ni seorang blogger dan juga bakal seorang tenaga pengajar, yang diberi nama Cik Lyeen. Apapun yang pasti dia memang seorang yang addicted dengan tudung bawal. Banyak sungguh koleksi tudung bawal yang dia ada. 

Ena pun suka pakai tudung bawal. Terutama bawal yang senang dibentuk dan kainnya sedap untuk dipakai. Bila Exclusive By Lyeen Roslee mengeluarkan satu tudung bawal designnya yang stylo, I am falling in love. Dah lama usya design tudung yang direka khas oleh Cik Lyeen, now dengan izin Allah, dapat juga satu tudung bawal design terkini dari Exclusive By Lyeen Roslee. 


KELEBIHAN TUDUNG BAWAL EXCLUSIVE BY LYEEN ROSLEE

Bagi ena, ena puas hati dengan sentuhan design dari Exclusive By Lyeen Roslee ni sebab cantikkkk! Bukan itu sahaja alasannya tapi banyak lagilah benda best. Antaranya seperti yang ena nyatakan dibawah ini:- 




1) Banyak style you all boleh gayakan, ena pun tengah cuba try test mempergayakan tudung bawal ni.

2) Potongan tudung pun tak senget benget. Ngam ngam bidang 45'.

3) Bcu tudung bawal ni bukan macam tudung bawal yang lain, berbentul oval dan kalau pakai seolah olah kita pakai ala ala tudung sarung.

4) Jahitan keliling bawal ni pun kemas, rata dan tak adalah lopong sana sini. Ena baru perasan ada ropol ropol sedikit dekat bucu tudung ni.

5) Harga pun berpatutan dan memang kalau lambat beli akan cepat habis. Kena tunggu batch yang lain pulalah kalau nak sebab tudung ni dijahit sendiri oleh ownernya.




KOLEKSI TUDUNG BAWAL EXCLUSSIVE BY LYEEN ROSLEE

Terdapat banyak corak dan warna yang lain yang dijual oleh Exclusive By Lyeen Roslee. Namun, masih banyak lagi design terbaru bakal muncul tak lama lagi. Benda handmade ni memang kena buat slow slow dengan sabar dan teliti. Kalau tak hasilnya memang tak tiptop dan kita yang para pembeli pun jadi tak puas hati. 

So, harap pembeli jangan lupa usya selalu di fanpage Exclusive By Lyeen Roslee atau buat carian dengan menggunakan hashtag #exclusivebylyeeroslee. Dibawah ni antara koleksinya:-









CARA HUBUNGI PIHAK EXCLUSIVE BY LYEEN ROSLEE

Dibawah ni beberapa detail mengenai Exclusive By Lyeen Roslee bagi memudahkan you all dalam urusan jual beli. InshaAllah, terjamin dipercayai dan ownernya pun seorang yang baik. Well, ena dah lama kenal dengan dia, malah dah pernah lepak sekali. Manis orangnya ada lesung pipit gittew, tapi well dah berempunya ya. Ahaks.

Okay, you all juga dialu alukan untuk memborong di sana, beli banyak banyak pasti dapat harga yang murah. Apapun, sila pergi terjah terlebih dahulu ye dan rebut peluang yang ada ini. Sinari hari anda dengan gaya tudung yang terkini dari #exclusivebylyeenroslee.






FANPAGE:

NO.TELEFON:
019 9973870

HASHTAG:
#ExclusiveByLyeenRoslee


Share

Other Article

TUDUNG BAWAL DESIGN TERKINI | EXCLUSIVE BY LYEEN ROSLEE
4/ 5
Oleh

10 Comments

Comments
avatar
26.5.15

Cantik-cantik tudung bawal ni ina :)...Ina pakai lagi comey tengok hehe :D

Reply
avatar
26.5.15

lawaa.. nampak senang nak bentuk. ada rezeki dapatlah merasa pakai tudung ni :)

Reply
avatar
27.5.15

Cantiknya tudung bawal 2 laye rni...comel je tgk dik ina pakai...terletka...

Reply
avatar
27.5.15

Nice drsign dia huhu

Reply
avatar
28.5.15

Cantik Design tudung bawal macam ni..half corak half plain.nice!

Reply
avatar
28.5.15

tengah musim panas ni tgok air dalam gelas tu pun dah tak tahan. haisshhhh

Reply
avatar
29.5.15

comeylah design tudung nie... tudng mak cu kita pun sama

Reply
avatar
29.5.15

comeylah design tudung nie... tudng mak cu kita pun sama

Reply
avatar
29.5.15

cantik laa... boleh gayakan mcm mcm style tu yg best tu

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)