Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Monday, May 11, 2015

KOLEKSI GAMBAR | KEK 3D MENYERAMKAN


KOLEKSI GAMBAR | KEK 3D MENYERAMKAN | Kali ni ena nak kongsi koleksi gambar kek yang direka khas oleh chef Annabel De Vetten. Kali ini bukan kek yang comel comel yang dihidangkan oleh chef tersebut, tetapi kek berbentuk 3D yang menyeramkan dan menggelikan. Okay memang sangat menggerunkan, seolah olah ianya real. Nama pun 3D kan.

Kalau ena dapat kek ssedemikian, memang tak lalu makan ena dibuatnya. Padahal kek je pun. Ena kongsikan gambar kek yang menyeramkan ni pun sebab ena kagum dengan ketelitian dari hasil Annabel. Campuran warna yang sangat real dan adaptasi ukiran yang sangat terperinci. Terbaiklah! Mesti kena ada tahap kesabaran yang sangat tinggi ketika proses pembikinan kek 3D ni.

Jom kita tengok gambar gambar yang lain.



KEK 3D MENYERAMKAN










See, menarikkan?? Kalau you all dapat hadiah kek sebegini, you all nak buat apa? Berselera tak nak makan? Jangan pengsan sudahlah tengok benda sebegini rupa. Kalau ena yang dapat,  tak tahulah nak kata apa. Kalau sedap mungkin berselera nak makan sampai habis tapi kalau tak sedap letak kat tepi jelah. Ahaks.


Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | KEK 3D MENYERAMKAN
4/ 5
Oleh

12 Comments

Tulis Comments
avatar
11.5.15

ee...nak makan pun tak lalu..huhuh

Reply
avatar
11.5.15

Aduhh....kalaud ha darurat sangat baru makanlah.:P

Reply
avatar
11.5.15

X lalu nk jamah.. Mst ramai sebok dok nk snap picture. Hehe

Reply
avatar
12.5.15

Urgh...nak makan pn tak jadi...

Reply
avatar
12.5.15

Nak makan pun tak lalu ni

Reply
avatar
12.5.15

kek ke tuu? mak aihh, seram nak makan

Reply
avatar
13.5.15

eiiiii.. memang taklah zizie nak makan.. mahu loya ja... kalau kek comel2, even sayang nak makan pun, makan jugak... hehehe

Reply
avatar
15.5.15

erkkkk..sanggup ke nak makan??

Jemput lawat blog saya:
http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/

Reply
avatar
15.5.15

fuh ena...rare design2...tp yg last mcm scary je nak makan..hahaha..suka tgk yg kucing...rusa tu..cntikkk

Reply
avatar
16.5.15

Semuanya nampak menarik dan sedap. Jom kita makan satu-satu nak tak?

Reply
avatar
17.5.15

nasib la time bday den xde orng bg kek macam ni

Reply
avatar
22.5.15

ada selera keee nak makan macam ni.. eeerk..

Reply