Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Thursday, April 09, 2015

SHAM CHAR KUEY TEOW 696 | SHAH ALAM




SHAM CHAR KUEY TEOW 696 | SHAH ALAM  | Kali ini ena nak kongsi salah satu tempat Char Kuey Teow yang terkenal di Shah Alam. Kebetulan ena ada kat Shah Alam, so ena dengan partner ena bercadang untuk ber 'food hunting' kat sini. 

Maaf hanya perkongsian ringkas sebab tak ambil banyak gambar ketika ke sini. Lagipun ramai sangat orang makan kat sini dan tambahan pula waktu malam. So, permandangan yang cantik menjadi agak terhad. 




PERKONGSIAN RINGKAS:

Sham Char Kuey Teow 696,
Seksyen 19,
Shah Alam,
Selangor

*Available in Waze*


FEEDBACK:

Kuantiti: Banyak Kerang serta Kuey Teow, Udang Yang Fresh dan Mengenyangkan.

Kualiti: Sedap, Panas, Puas Hati dan Mengenyangkan. 

Kebersihan & Keselesaan Kedai: Not bad dan masih boleh improve lagi.


HARGA:

Sangat berpatutan, bagi ena agak murah.




Share

Other Article

SHAM CHAR KUEY TEOW 696 | SHAH ALAM
4/ 5
Oleh

8 Comments

Tulis Comments
avatar
9.4.15

tengok pun dah lazat...

Reply
avatar
9.4.15

Perghh..nampak sedap dan melazatkan tu ina! :)

Reply
avatar
9.4.15

untunglah dapat makan sedap.pagi tadi sy makan dedak ayam je. http://kucenmaster.blogspot.com/2015/04/bihun-goreng-special.html

Reply
avatar
9.4.15

kuah tu nampak menyelerakan. :D

Reply
avatar
9.4.15

Aduyaiii , menggugat sungguh . Mahu jugak terjah mali's /. Tue yang paling dekat ngan rumah ...tapi anak dara Qaireen tido .

Reply
avatar
10.4.15

yeyyyy finaly blh dtg mngomen da. blog baru dah. blog lama liz da kene hack xdpt access. jmpt fllw blog baru liz

Reply
avatar
11.4.15

dulu anis xsuke sangat pun kuey tiow ni..tapi sejak bermenjak2 nie..jadi suke gilerr..lapar sudahh ni ena tgk gambar ni..huhu

Reply
avatar
16.4.15

complete laa kalo rasa semua sedap.. seafood semua fresh.. apa lagi yang dicari yee dak ehehe..

Reply