Saturday, April 11, 2015

PRODUK MENGAWAL KENAIKKAN JERAWAT | EPHYRA SKINBAR



PRODUK MENGAWAL KENAIKKAN JERAWAT | EPHYRA SKINBAR | Alhamdulillah, diikutkan hari ni sudah sebulan ena amalkan Ephyra Skin Bar pada kulit muka ena. Pada entri yang INI ena telah share serba sedikit mengenai Ephyra Skin Bar, apa kelebihannya serta apa kandungan yang terdapat di dalam Ephyra Skin Bar.

Apa yang ena pelajari selama ini, jerawat itu merupakan satu kejadian semulajadi pada kulit wajah kita terutama apabila seseorang itu sudah sampai akil balighnya, tidak kira lelaki mahupun perempuan. Tiada seorang pun yang terkecuali, namun ke'abnormal'an jerawat itu tumbuh pada wajah seperti naik secara berjemaah dan meninggalkan kesan yang kurang menyenangkan merupakan masalah bagi sesetengah pihak diantara kita. Termasuklah pada diri ena yang semakin lama kulit muka ditumbuhi jerawat.




Hal ini berpunca daripada pelbagai faktor yang kita biasa ketahui namun tidak semua golongan manusia yang ambil berat mengenai segala punca jerawat. Antara punyanya adalah perubahan hormon, cuaca yang tidak menentu, pemakanan yang tidak mengikut kadar yang betu, ada penyakit kulit, kebersihan yang tidak diamalkan dan tidak exercise

Ena pun kalau dah terlampau sibuk, memang dah tak ambil berat langsung atas penjagaan kulit muka ena. Namun, dengan adanya Ephyra Skin Bar ini, jerawat kat muka ena dapat dikawal dari terus bermaharajalela di muka even dalam keadaan busy sekalipun, dengan cara mengekalkan kebersihan pada kulit wajah daripada kekotoran, cuaca yang tidak menentu dan kuman kuman yang ada di udara sekeliling kita.


3 MINIT  DENGAN EPHYRA SKIN BAR


Seperti yang ena kata di atas, ena kalau busy memang tiada masa nak belai sangat muka ni. Itu yang jerawat makin berleluasa kat muka. Namun, dengan Ephyra Skin Bar, ena hanya spent masa selama 3 minit untuk mengekalkan kebersihan pada kulit muka ena. Time tengok televisyen pun ena boleh basuh muka dengan Ephyra Skin Bar.


Cara-cara yang berkesan menggunakan Ephyra Skin Bar:-

1) Basahkan rauk wajah dengan air yang bersih

2) Gosokkan Ephyra Sin Bar di telapak tangan masing masing sehingga berbuih

3) Sapukan pada muka dengan lembut disertakan dengan urutan muka yang betul

4) Urut muka selama 3 minit paling minimun. Kalau nak lebih lama terpulang pada diri sendiri

5) Bilas muka dengan air yang bersih


Amalkan 3 kali sehari tapi ena akan amalkan setiap kali hendak solat iaitu sebelum ena ambil wuduk. Kalau ena rasa megantuk sangat ketika ulangkaji pelajaran, ena akan basuk muka lagi dengan Ephyra Skin Bar supaya muka kembali segar.



HASIL MENGGUNAKAN EPHYRA SKIN BAR

Sebelum & Selepas

Alhamdulillah, walaupun tak banyak perubahan tetapi jerawat dah mula stop tumbuh pada muka ena. Cuma tinggal parut jerawat sahaja yang masih degil nak hilang. Biasalah, parut ni ambil masa nak heal. Tapi parut lama ena makin lama makin hilang, tinggal parut yang baru sahaja. 

Namun, masih tiada perubahan pada warna kulit wajah ena cuma kulit muka tampak lebih sihat daripada sebelum ni. Gambar di atas hanya effect pencahayaan sahaja, sebab tu nampak warna kulit berbeza. Just di sini ena nak fokus keadaan kulit ena yang berjerawat. 

Banyak juga ena tengok positif feedback daripada pengguna Ephyra Skin Bar. Kesemuanya berpuas hati dengan hasil pada kulit wajah mereka seperti mana ena puas hati dengan hasil pada kulit muka ena yang boleh dikategori seorang yang banyak jerawat.







EPHYRA SKIN BAR MENGHILANGKAN BAU BADAN

Ephyra Skin Bar bukan sahaja boleh diguna untuk kulit muka sahaja, malah boleh disapukan pada seluruh kulit badan kita demi menghilangkan bau badan, membersihkan tubuh badan dan sekatakan warna kulit badan. Alhamdulillah, dengan izin Allah, ena amalkan pada ketiak ena dan hasilnya, ena dapati ketiak sudah jarang berpeluh serta tidak berbau lagi sekiranya dalam keadaan penat. 


HUBUNGI PIHAK EPHYRA SKIN BAR

Kepada yang ingin membeli dan mencuba Ephyra Skin Bar, bolehlah hubungi pihak mereka di laman social yang ena share dibawah ini. 



INSTAGRAM:


FACEBOOK:




Share

Other Article

PRODUK MENGAWAL KENAIKKAN JERAWAT | EPHYRA SKINBAR
4/ 5
Oleh

5 Comments

Comments
avatar
11.4.15

kena cuba nanti ni..

Reply
avatar
11.4.15

cantik kulit ena.. :)

Reply
avatar
12.4.15

makin putih .. terbaikkkk !!

Reply
avatar
16.4.15

comel laaa hahaha nak komen tu boleh ?

Reply
avatar
17.4.15

Patot la makin comeyyy ena ni

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)