Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Saturday, April 04, 2015

PERFUME MURAH DAN TAHAN LAMA | DE'XANDRA PERFUME


PERFUME MURAH DAN TAHAN LAMA | DE'XANDRA PERFUME | Kepada mereka yang sedang mencari perfume yang tahan lama dan murah atau bagi mereka yang suka mengumpul perfume seperti ena, haaa kat entri kali ini ena nak share kepada you all satu perfume yang telah berjaya menggoda hati ena untuk mencubanya. Perfume tersebut dikenali sebagai De'Xandra Perfume dari Chettakiomey.

Bukan bau perfume De'Xandra ini sahaja yang telah menarik hati ena, malah packaging perfume ini turut membuatkan hati ena tergoda untuk grab satu dari Chettakiomey. Ada corak bunga bunga ala ala vintage gittew. I really love that pattern! Hehehe.



Ena dah try pakai perfume ni ketika ke kulliyyah minggu lepas dan memang terbukti perfume ini dapat berahan lama. Kelas ena start dari pagi dan berlanjutan sampai ke petang, so badan for sure akan berbau, berpeluh dan berlengeh. So bila guna perfuma ni, tak perlu lagi ena sembur banyak banyak kali kat baju ena. Sekali sembur dah mampu mengelakkan bau badan yang boleh mendatangakan ketidakselesaan pada diri ena ketika mendekatkan diri dengan kawan kawan serta lecturer. Alhamdulillah dengan izin Allah, De'Xandra mampu menyelesaikannya. 



CIRI CIRI DE'XANDRA PERFUME


Di bawah ni ena share serba sedikit mengenai perfume De'Xandra yang ena tahu. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh bertanya pada CHETTAKIOMEY.

1) Perfume ini diinspirasikan jenama antarabangsa iaitu Top Perfume.

2) Perfume ini juga setaraf dengan produk antarabangsa.

3) Status halal telah disahkan untuk diguna oleh para penggemar perfume.

4) Perfume ini juga boleh dibawa untuk solat kerana ramuannya yang tidak membatalkan solat.

5) Eau De Parfum (EDP) bermakna perfume ini dapat bertahan selama 8 jam.

6) Saiz yang sangat sesuai dan mudah untuk di bawa ketika pergi vacation.

7) Kandungan perfume ini sebanyak 35ml, so sedang sedang sahaja.

8) Perfume ini direka mengikut citarasa rakyat Malaysia.



DE'XANDRA PERFUME PILIHAN ENA


De'Xandra Perfume ni mempunyai pelbagai jenis perfume dan bauan yang berbeza mengikut keinginan serta kesukaan masing masing. Dan kali ini ena memilih Gucci Flora sebagai koleksi perfume ena. Ena pilih Gucci Flora sebab ena suka benda yang flora flora ni. So apa lagi, grab la yang ni. Bau pun sangat menenangkan perasaan ena, tidak terlampau menusuk deria bau ena. 


INSTAGRAM CHETTAKIOMEY

Kalau you all nak usya jenis perfume De'Xandra yang lain, bolehlah terjah ke instagram Chettakiomey . Mana tahu kot kpt you all terus tergoda juga seperti ena tergoda tengok semua perfume kat situ. Tambahan pula, harga pun sangat berpatutan dan berbaloilah kalau nak beli. 

Kalau nak buat hantaran kahwin atau tunang atau nak bagi hadiah kat sesiapa pun boleh. Tak terlampau mahal dan tidak terlampau murah, harga mampu dimiliki. InshaAllah.





CARA NAK ORDER DE'XANDRA PERFUME

Kepada mereka yang ingin membeli atau ingin tahu lebih lanjut mengenai perfume ni, bolehlah hubungi pihak mereka. Boleh rujuk detail dibawah:-


FANPAGE:

INSTAGRAM:

PHONE NO:
013-2644310 (LIA)

Share

Other Article

PERFUME MURAH DAN TAHAN LAMA | DE'XANDRA PERFUME
4/ 5
Oleh

10 Comments

Tulis Comments
avatar
5.4.15

nak cari jugaklah satu ^^

Reply
avatar
5.4.15

Woahh, boleh try ni ena. Thanks enaaa!

Ena and semua di sini, jemput join GA Sayang oleh Scha eh? :)

Giveaway Sayang by Scha Nazri

Reply
avatar
6.4.15

wah...cm best je..botol pun cantik..aik nak perfume ke nk botol...heheh..nnti dh hbs bagi akk ye botol tu..buat kolesksi

Reply
avatar
6.4.15

tgk packagingnya nampak menarik . mesti baunya pun menawan juga ...

Reply
avatar
6.4.15

sekarng ni, apa2 produk mesti ada keyword tahan lam kan?
http://kucenmaster.blogspot.com/2015/04/kucing-beranak-lagi.html

Reply
avatar
6.4.15

Wahhh tak nampak perfume nampak kak aina yang cun je hahaha

Reply
avatar
16.4.15

a ah botol2 dia cecantik.. kekadang org beli sebab botol eeheh..

Reply
avatar
14.12.15

baunya best sangat

Reply
avatar
31.3.16

sape nk perfume dr bandung, quality same dgn dexandra. packaging pun same cume xde label je cm dexandra. sape penah beli perfume di bandung mesti tau quality nye. harga of kos la lg murah kn. sy open preoder ujung april baru ade brg. sape2 berminat bole wassap sy 012-6425957 or emel ke sue71282@gmail.com

Reply
avatar
5.8.16

Kita pon dah cuba 1..britney fantasy.masa mula2 sembur mmg bau kuat sgt..hehhe sbb perfume lain biasa sembur byk.
Bau mmg tahan lama..bes pulak..haha pasni beli dexandra je la..semua pon EDP takde la tersilap beli EDT..hihi😆😆

Reply