Saturday, April 04, 2015

PEMBURU MAKANAN DI HARIAN METRO | MARCH 2015


PEMBURU MAKANAN DI HARIAN METRO | MARCH 2015 | Alhamdulillah, pada tarikh 27/3/2015 bersamaan hari Jumaat yang lepas, lagi sekali blog ena menjadi pilihan dalam bidang akhbar. Kali ini, segala usaha ena untuk blog ena telah disebut dalam akbar Harian Metro. Beberapa tahun yang lepas, blog ena pernah keluar dalam akhbar Utusan Malaysia tapi masa tu menggunakan domain yang lama iaitu ladyainaa.com. Namun sekarang ena dah tukar nama domain yang baru iaitu www.inaainaa.com.

Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Illahi atas segala rezeki dan peluang yang telah Allah s.w.t berikan kepada ena. Terima kasih kepada blogger yang sentiasa ada dengan ena dalam dunia blog ini iaitu kak Mastura Rara atau nama panggilannya adalah RARA. Kak Rara merupakan seorang bisneswoman tudung di instagram iaitu Irraralabel dan dia juga bekas pelajar UPSI dalam peringkat ijazah dalam pendidikan kaunseling. Ketika ena jatuh, ketika ena tersungkur, dia menyokong dan memberi semangat kepada ena. Memang sesuai dengan bidang yang dia ambil, kata kata nasihat kak Rara betul betul meresap dalam jiwa dan raga ena.




Terima kasih juga kepada family ena yang memahami diri ena sebagai seorang pemburu makanan atau food hunter. Tidak pernah putus nasihat diberikan oleh mereka kepada ena selama ini. Nasihat yang selalu diucapkan iailah "Jangan makan melebih lebih, nanti besar macam bigfoot nanti baru tahu". Ekekekeke. I love my family so much!

Selain itu, terima kasih juga diucapkan kepada mereka yang sentiasa menyokong ena selama ena menjadi food hunter ini. Bukan mudah untuk menjadi foodhunter tapi kalau dah minat, nak seribu daya tak nak seribu dalih. Jangan pernah putus asa dan sentiasa berdoa kepada Yang Maha Esa.

 My prinsip in life "KEEP MOVING FORWARD!".




More photos on My INSTAGRAM:-

Share

Other Article

PEMBURU MAKANAN DI HARIAN METRO | MARCH 2015
4/ 5
Oleh

8 Comments

Comments
avatar
4.4.15

All the best aina... Berjaya dia dlm dunia blog ye... Tahniah.

Reply
avatar
4.4.15

tahniah . pembakar semangat inter frame sekali tu ... ahaks .

Reply
avatar
4.4.15

tahniah ena.. proud of you! Kalau nik jadi blogger foodhunter ni, tak sampai sebulan jadi kingkong kot.. hahaha

Reply
avatar
5.4.15

tahniah ina. keep it up ya :)

Reply
avatar
5.4.15

lama tak beli metro paper ni..papepun tahiah sekali lg masuk paper...

Reply
avatar
5.4.15

Hiksss. kita beli paper metro hari tu sebab nak baca pasal ena. :D

Reply
avatar
16.4.15

tahniah tahniah.. femous gitu adik manish ni..

Reply
avatar
20.4.15

ahh ena makan banyak mana pun tak gemok pun.. sesuaii jadik foodhunter! hihihi

Reply

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to:

1) Comments deemed to be spam or questionable spam

2) Comments including profanity

3) Comments containing language or concepts that could be deemed offensive

4) Comments that attack a person individually (including agency)