PEMBURU MAKANAN DI HARIAN METRO | MARCH 2015


PEMBURU MAKANAN DI HARIAN METRO | MARCH 2015 | Alhamdulillah, pada tarikh 27/3/2015 bersamaan hari Jumaat yang lepas, lagi sekali blog ena menjadi pilihan dalam bidang akhbar. Kali ini, segala usaha ena untuk blog ena telah disebut dalam akbar Harian Metro. Beberapa tahun yang lepas, blog ena pernah keluar dalam akhbar Utusan Malaysia tapi masa tu menggunakan domain yang lama iaitu ladyainaa.com. Namun sekarang ena dah tukar nama domain yang baru iaitu www.inaainaa.com.

Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Illahi atas segala rezeki dan peluang yang telah Allah s.w.t berikan kepada ena. Terima kasih kepada blogger yang sentiasa ada dengan ena dalam dunia blog ini iaitu kak Mastura Rara atau nama panggilannya adalah RARA. Kak Rara merupakan seorang bisneswoman tudung di instagram iaitu Irraralabel dan dia juga bekas pelajar UPSI dalam peringkat ijazah dalam pendidikan kaunseling. Ketika ena jatuh, ketika ena tersungkur, dia menyokong dan memberi semangat kepada ena. Memang sesuai dengan bidang yang dia ambil, kata kata nasihat kak Rara betul betul meresap dalam jiwa dan raga ena.
Terima kasih juga kepada family ena yang memahami diri ena sebagai seorang pemburu makanan atau food hunter. Tidak pernah putus nasihat diberikan oleh mereka kepada ena selama ini. Nasihat yang selalu diucapkan iailah "Jangan makan melebih lebih, nanti besar macam bigfoot nanti baru tahu". Ekekekeke. I love my family so much!

Selain itu, terima kasih juga diucapkan kepada mereka yang sentiasa menyokong ena selama ena menjadi food hunter ini. Bukan mudah untuk menjadi foodhunter tapi kalau dah minat, nak seribu daya tak nak seribu dalih. Jangan pernah putus asa dan sentiasa berdoa kepada Yang Maha Esa.

 My prinsip in life "KEEP MOVING FORWARD!".
More photos on My INSTAGRAM:-

Post a Comment

6 Comments

 1. All the best aina... Berjaya dia dlm dunia blog ye... Tahniah.

  ReplyDelete
 2. tahniah ena.. proud of you! Kalau nik jadi blogger foodhunter ni, tak sampai sebulan jadi kingkong kot.. hahaha

  ReplyDelete
 3. lama tak beli metro paper ni..papepun tahiah sekali lg masuk paper...

  ReplyDelete
 4. Hiksss. kita beli paper metro hari tu sebab nak baca pasal ena. :D

  ReplyDelete
 5. tahniah tahniah.. femous gitu adik manish ni..

  ReplyDelete
 6. ahh ena makan banyak mana pun tak gemok pun.. sesuaii jadik foodhunter! hihihi

  ReplyDelete