Sebarang Review / Pengiklanan --> INAAINAA92@GMAIL.COM (Email)

Wednesday, April 08, 2015

KOLEKSI GAMBAR | DESIGN CUPCAKE YANG COMEL | DREAMWORKS


KOLEKSI GAMBAR  | DESIGN CUPCAKE YANG COMEL  | DREAMWORKS | Kepada yang suka makan cupcake kat luar sana, mari teruskan pembacaan you all sebab kali ni ena nak share gambar gambar topping cupcake yang diinspirasikan dari DreamWorks Animator

Memang menarik sungguh. Kalau ena dapat cupcake cantik sebegini memang ena tak makan dah, simpan dalam peti ais sampai busuk. Sayanggg nak rosakkan. Tambahan pula, semua cerita DreamWorks ena memang minat seperti Frozen, The Little Mermaid dan How To Train The Dragon. 

Okay tak mahu tulis panjang pajang, jom kita cuci mata di entri ena kali ini.


GAMBAR DESIGN CUPCAKE YANG COMEL


1) How To Train The Dragon





2) The Little Mermaid



3) Frozen



4) Big Hero



5) Jack Frost





Ini entah berapa harganya untuk satu cupcake. Mesti mahal tapi teringin nak order untuk birthday ena nanti. Ahaks. Angan angan mak jenin je, last last sambut birthday kat Secret Recipes juga. Itu sahaja daripada ena untuk entri kali.

InshaAllah akan menyusul koleksi gambar seterusnya dari sumber yang ena jumpa. Nantikan ye.



Share

Other Article

KOLEKSI GAMBAR | DESIGN CUPCAKE YANG COMEL | DREAMWORKS
4/ 5
Oleh

10 Comments

Tulis Comments
avatar
8.4.15

Alamakkk cantik²nya cupcake ni...tak sampai hati nak makan hehe. Tapi yg kepala binatang tu menakutkan la pulak haha

Reply
avatar
8.4.15

Macam mana nak makan. Tak sampai hati jadinya. :)

Reply
avatar
8.4.15

Gila punya comel sis ena cupcake tuh . Sayangnya lahai nak makan . hehehe .

Reply
avatar
9.4.15

Alahai.. Comel betul cupcake tu. Kalau beli mesti sayang nak makan. Hehe

Reply
avatar
9.4.15

ALAHAI COMELNYA..TAPI TAK SANGGUP NK MKN SBB COMEY SGT.. :)

Reply
avatar
9.4.15

Ni tak boleh wat hiasan. Nanti cepat semut dtg. Terpaksa makan...

Reply
avatar
9.4.15

comelnyee toothlesss <3 <3

Reply
avatar
11.4.15

too cute to eat it..hahah...

Reply
avatar
16.4.15

okay nak cuppies Jack Frost !!! aaa hensem !!

Reply
avatar
16.4.15

okay nak cuppies Jack Frost !!! aaa hensem !!

Reply